Pullman Goldline Topdek

Pullman Goldline Topdek

Pullman Goldline Topdek matrassen. De extra toplaag voor een luxueuze zachtheid.

Een heerlijkheid. Extra zacht of juist extra ondersteunend, de Pullman Goldline comforttoppers zijn naast het extra fijne ligcomfort ook een pareltje op uw boxspringset. De luxe damast bekledingsstof nodigt u uit. Heel even dan... Subliem slapen, als een royalty.

Hygiëne met Sensity®

Alle matrassen en topdekmatrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm ligcomfort.

Product

Goldline Comforttopper Natuurlatex

De Goldline Comfort Topper Natuurlatex beschikt over een Natuurlatex kern en een afdekking van natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill. Met een prachtige genopte afwerking en damast met Sensity® behandeling. De hoogte is ongeveer 8 centimeter. Ook kan de Goldline Comforttopper Natuurlatex worden uitgevoerd in de handige Split variant. Door de split in de topper zijn beide hoofdeinden toch afzonderlijk van elkaar verstelbaar. Optioneel leverbaar als anti-allergisch.

  • Vanaf € 600,-
Product

Goldline Comforttopper Pocket

De Goldline Comfort Topper Pocket is onze meest luxueuze topper uit de Goldline collectie. De kern is voorzien van een Advanced Pocket interieur met Natuurlatex en een afdekking van natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill. Met een prachtige genopte afwerking en damast voorzien van Sensity® behandeling. De hoogte is ongeveer 12 centimeter. Ook kan de Goldline Comforttopper Pocket worden uitgevoerd in de handige Split variant. Door de split in de topper zijn beide hoofdeinden toch afzonderlijk van elkaar verstelbaar. Optioneel leverbaar als anti-allergisch.

  • Vanaf € 900,-

Pullman Goldline comforttopper

Een topmatras is een compacte laag die bovenop de boxspring en het matras wordt gelegd. Soms is het matras gestoffeerd in dezelfde stof als de boxspring en is slapen direct op zo’n colour matras niet wenselijk. De topper dient als een extra handzame comfort- en beschermlaag en kan bestaan uit natuurlatex of voorzien zijn van (korte) pocketveren. Een Pullman Goldline comforttopper is de kers op de taart van het al heerlijke ligcomfort dat u mag verwachten van een boxspring. Alle Pullman comforttoppers zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en in een tweepersoons splitvariant.

Pullman Goldline comforttoper kopen?

Bent u op zoek naar het extra soepele comfort van een topdekmatras? Een Pullman Goldline comforttopper kunt u kopen in twee uitvoeringen. Beide uitvoeringen worden voorzien van een weelderig genopte tijk en van een prachtige luxe border. De hoes is gevuld met een mix van wol, zijde, katoen en comfortfill. Natuurlijke materialen ademen, ventileren en regelen de temperatuur rondom uw lichaam beter. Een prachtig geweven damast stof zorgt voor een fris en wat steviger ligcomfort. In tegenstelling tot een gebreide stretch voelt damast dankzij de weving namelijk strakker, waardoor u meer steun ondervindt.

Elke hoes wordt voorzien van Sensity®. Deze toevoeging van probiotica aan de stof ontneemt de huisstofmijt iedere basis om te ontwikkelen, waardoor u heerlijk fris in een hygiënische omgeving kunt slapen.

Pullman Goldline comforttoper natuurlatex

Het hart van deze topper wordt gevormd door een 8cm dikke natuurlatex vulling. De basis van natuurlatex wordt gewonnen uit de rubberplant. Het natuurlijke latexschuim biedt een soepele ondersteuning aan uw lichaam. Goede ventilerende eigenschappen maken het geschikt voor duurzaam en lang gebruik. We raden u aan om ook uw topper regelmatig te draaien en te keren. Zo geniet u langer van uw aankoop.

Pullman Goldline comforttopper pocket

Een pocket topdekmatras biedt een ongeëvenaard ligcomfort. Een bijzonder interieur van kleine en fijne pocketveren reageert onmiddellijk op iedere beweging die u maakt en ondersteunt daar waar nodig. Om het gevoel helemaal optimaal te maken en ook de ventilerende eigenschappen extra in de verf te zetten wordt deze Goldline topdekmatras afgewerkt met natuurlatex.

Wanneer gebruikt u een topdekmatras?

Een topper is altijd nodig bij de combinatie van een boxspring met een gestoffeerd matras. Gebruikt u een regulier, wit matras op de box? Ook dan kunt u kiezen voor een topdekmatras, maar is het niet vereist. Uitgebreid testen en extra uitleg kunt u bekomen bij uw Pullman slaapprofessional. Maak een afspraak en bezoek een showroom voor de mooiste slaapkamerinspiratie.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen