Pullman-Original-145

Pullman Original Topdek

Pullman Original Topdek matrassen. De extra toplaag voor een heerlijk luxueuze zachtheid.

Naast het feit dat een comforttopper uw Original boxspringset compleet maakt, zorgt hij ook voor een extra zacht ligcomfort. De original topdekmatrassen zijn afgewerkt met natuurlatex en, als u graag het wolkeneffect wilt creeëren door heerlijk weg te zakken in uw bed, kunt u kiezen voor de versie met pocketvering. Wat u ook kiest, één ding staat vast: u zult heerlijk zacht slapen in uw Pullman Original.

Hygiëne met Sensity®

Alle matrassen en topdekmatrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm ligcomfort.

Product

Original Comforttopper Natuurlatex

De Original Comforttopper Natuurlatex is een topper uit de Pullman Original collectie. De kern bestaat geheel uit Natuurlatex voor een zachte touch en is afgedekt met een mix van wol, zijde en katoen. Met een genopte afwerking, border, luxe bies en damast voorzien van Sensity® behandeling. De topper heeft een hoogte van ca. 8 cm en is ook verkrijgbaar in Split variant. Hierdoor kunnen de beide hoofdeinden afzonderlijk van elkaar worden versteld. Optioneel leverbaar als anti-allergische uitvoering.

Verkrijgbaar vanaf € 600
(o.b.v. 80/90 cm x 200 cm)

Bekijk Original Comforttopper Natuurlatex
Product

Original Comforttopper Pocket

De Original Comforttopper Pocket is de meest luxe topper uit de Original collectie. De kern is voorzien van een Advanced Pocket interieur met Natuurlatex en is afgedekt met een mix van wol, zijde en katoen. Met een genopte afwerking, border, luxe bies en damast voorzien van Sensity® behandeling. De topdekmatras heeft een hoogte van ca. 12 cm en is ook verkrijgbaar in Split variant. Hierdoor is het mogelijk om beide hoofdeinden afzonderlijk van elkaar te verstellen. Optioneel leverbaar als anti-allergische uitvoering.

Verkrijgbaar vanaf € 900
(o.b.v. 80/90 cm x 200 cm)

Bekijk Original Comforttopper Pocket

Zowel 1-persoonsboxsprings als 2-persoonsboxsprings uit de Pullman Original boxspring collectie met gestoffeerde matrassen kunnen gecombineerd worden met de Pullman Original topper collectie.

Bij Pullman willen we garant staan voor hoogstaande kwaliteit. We realiseren die dankzij onze bekwame vakmensen die de kern van ons bedrijf vormen. Al onze ervaren vakmensen werken vol passie dag in, dag uit aan producten voor een perfecte slaap. Goed en gezond slapen zit in de kleine details, daarom gebruiken wij bij Pullman Original alleen mooie en natuurlijke materialen van hoge kwaliteit zoals: veerkrachtig en ademend paardenhaar,
een prachtige mix van katoen, wol en zijde voor een goede warmte- en vochtregulatie
en goed ventilerend natuurlatex voor een heerlijke soepele touch.

Bovendien kan u rekenen op 2 jaar volledige garantie op al onze toppers. Een fijn voordeel van de Pullman original matras toppers is dat u ze regelmatig kan draaien en keren. Dat scheelt in de levensduur want een goed verlucht bed gaat gewoonweg langer mee.

Pullman Original comforttopper kopen?

U kan kiezen voor een rijkelijke en 12cm dikke Original pocket comforttopper of u gaat voor  8cm comforttopper Original natuurlatex. Ook het interieur van de pocket topper combineren we met natuurlatex voor extra krachtige ventilatie.

Beide toppers zijn afgewerkt met genopte matrashoezen en doorstikt met fijne natuurlijke materialen. Een mix van wol, zijde en katoen zorgt voor een balans van warmte -en vochtregulatie en draagt bij aan een natuurlijk fris slaapklimaat. De huisstofmijt heeft geen kans dankzij de toevoeging van Sensity®.

Alle topdekmatrassen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Van de meest gangbare eenpersoonsmaat 90×200 over de tweepersoonsmaten 140×200, 160×200, 180×200 en 200×200. Maak een afspraak bij uw Pullman Original dealer om uit te proberen wat u aangenaam vindt.

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen