Pullman Silverline matras sfeer

Pullman Original Topdek

Pullman Original Topdek matrassen. De extra toplaag voor een luxueuze zachtheid.

  • Behandeld met Sensity® probiotica
  • Ook verkrijgbaar als Split variant

Ons geheim

Alle matrassen en topdekmatrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvaten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm matras.

Product

Original Comforttopper Natuurlatex

De Original Comforttopper Natuurlatex is een topper uit de Pullman Original collectie. De kern bestaat geheel uit Natuurlatex voor een zachte touch en is afgedekt met een mix van wol, zijde en katoen. Met een genopte afwerking, border, luxe bies en damast voorzien van Sensity® behandeling. De topper heeft een hoogte van ca. 8 cm en is ook verkrijgbaar in Split variant. Hierdoor kunnen de beide hoofdeinden afzonderlijk van elkaar worden versteld. Optioneel leverbaar als anti-allergische uitvoering.

Verkrijgbaar vanaf: € 600

Vind een dealer bij u in de buurt Pullman Original Topdek
Product

Original Comforttopper Pocket

De Original Comforttopper Pocket is de meest luxe topper uit de Original collectie. De kern is voorzien van een Advanced Pocket interieur met Natuurlatex en is afgedekt met een mix van wol, zijde en katoen. Met een genopte afwerking, border, luxe bies en damast voorzien van Sensity® behandeling. De topdekmatras heeft een hoogte van ca. 12 cm en is ook verkrijgbaar in Split variant. Hierdoor is het mogelijk om beide hoofdeinden afzonderlijk van elkaar te verstellen. Optioneel leverbaar als anti-allergische uitvoering.

Verkrijgbaar vanaf: € 780

Vind een dealer bij u in de buurt Pullman Original Topdek

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen