Pullman Boxspring hoofdbord

Pullman Original Topdek

Pullman Original Topdek matrassen. De extra toplaag voor een heerlijk luxueuze zachtheid.

Naast het feit dat een comforttopper uw Original boxspringset compleet maakt, zorgt hij ook voor een extra zacht ligcomfort. De original topdekmatrassen zijn afgewerkt met natuurlatex en, als u graag het wolkeneffect wilt creeëren door heerlijk weg te zakken in uw bed, kunt u kiezen voor de versie met pocketvering. Wat u ook kiest, één ding staat vast: u zult heerlijk zacht slapen in uw Pullman Original.

Waarom een topper gebruiken?

Is een topdekmatras wel nodig? Dat ligt aan de samenstelling van uw boxspring, én aan uw persoonlijke voorkeur. Een comforttopper biedt bovenop het extra zachte ligcomfort nog meer voordelen. Zo vormt een topper een extra beschermende laag voor uw matras (wanneer u uw matras laat meestofferen met de gekozen boxspringstof is het zelfs een must) en is hij veel handzamer in het opmaken. Een hoeslaken spant u eromheen in no-time en u kunt een topdekmatras bovendien regelmatig keren om de levensduur te verlengen. Uw topdekmatras is aan vier zijden beslaapbaar. Uw Pullman dealer antwoordt graag op al uw vragen over Pullman Original natuurlatex topdekmatrassen. U herkent de Pullman dealer met Original in het assortiment aan het gouden Original label.

Product

Original Comforttopper Natuurlatex

De Original Comforttopper Natuurlatex is een topper uit de Pullman Original collectie. De kern bestaat geheel uit natuurlatex voor een zachte touch en is afgedekt met een mix van wol, zijde en katoen.

Bekijk Original Comforttopper Natuurlatex
Product

Original Comforttopper Pocket

De Original Comforttopper Pocket is de meest luxe topper uit de Original collectie. De kern is voorzien van een Advanced Pocket interieur met natuurlatex en is afgedekt met een mix van wol, zijde en katoen.

Bekijk Original Comforttopper Pocket

U kunt de Pullman Original topper combineren met verschillende boxsprings. Dit kan met zowel de eenpersoons boxsprings als de tweepersoons boxsprings. Natuurlijk kan ook dit topdekmatras gecombineerd worden met de gestoffeerde matrassen van Pullman. De Pullman Original topper zorgt voor optimaal comfort terwijl onze matrassen u voorzien van de allerbeste ergonomische ondersteuning. Goed en gezond slapen zit in de kleine details. Daarom wordt er bij de Pullman Original topper uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatieve en natuurlijke materialen zoals: veerkrachtig en ademend paardenhaar, een prachtige mix van katoen, wol en zijde voor een goede warmte- en vochtregulatie, en goed ventilerend natuurlatex voor een heerlijke soepele touch.

Pullman biedt uitsluitend de beste materialen en vakwerk

Pullman staat garant voor kwaliteit. Die kwaliteit wordt neergezet door het werk van bekwame vakmensen. Wist u dat in elke Pullman Original topper, van concept tot uitlevering, 40 uren aan puur Nederlands vakmanschap zit? Bovendien kunt u rekenen op 2 jaar volledige garantie op iedere Pullman Original topper.

Natuurlijk speelt het onderhoud van uw topper hierbij ook een grote rol. Het is belangrijk dat u het topdekmatras regelmatig draait en dagelijks ventileert. Dit doet u heel eenvoudig door het dekbed terug te slaan en even de ramen open te zetten. Door deze eenvoudige handelingen zal de kwaliteit van uw topper beter behouden blijven. Hierdoor kunt u langer genieten van uw aankoop.

Pullman comfort topper kopen?

U kunt kiezen voor een 12 cm dikke Pullman comfort topper of u gaat voor een 8 cm natuurlatex topper. Beide toppers zijn afgewerkt met genopte matrashoezen en doorstikt met fijne natuurlijke materialen. Een mix van wol, zijde en katoen zorgt voor een optimale warmte -en vochtregulatie. Daarnaast draagt dit ook nog eens bij aan een natuurlijk fris slaapklimaat. De huisstofmijt heeft geen kans dankzij de toevoeging van Sensity®.

Iedere Pullman Original topper is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Van de meest gangbare eenpersoons maat 80x200 of 90x200 tot de gebruikelijke tweepersoons maten 140x200, 160x200, 180x200 en 200x200. Heeft u een boxspring 120x200 cm? Ook deze kunt u combineren met een Pullman Original topper. Heeft u een afwijkende afmeting nodig? Tegen een kleine meerprijs maakt Pullman uw Original topper volledig op maat. Maak een afspraak bij uw Pullman dealer en bespreek de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie of thee. Onze collega’s helpen u graag verder!

ROMO group stoffering

Wist u dat Pullman voor de bekleding van haar boxsprings gebruik maakt van de exclusieve stoffen geproduceerd door de ROMO group? Dit bedrijf staat hoog aangeschreven binnen de textiel en stoffen industrie. U heeft hierin de keuze uit een waaier aan prachtige diepe kleuren en texturen, allemaal van een stevige en duurzame kwaliteit.

Pullman Original topper kopen

Bent u van plan om een pullman original topper te kopen? Dan adviseren wij om langs te gaan bij de een van onze Pullman stores. Hier beschikken wij over het breedste aanbod en vindt u de gehele collectie. Onze Pullman experts kunnen u tijdens uw bezoek alle informatie verschaffen die u nodig heeft bij het maken van de juiste keuze.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen