Pullman Silverline matras sfeer

Pullman Silverline Topdek

Pullman Silverline Topdek matrassen. De extra toplaag voor een luxueuze zachtheid.

  • Behandeld met Sensity® probiotica
  • Ook verkrijgbaar als Split variant

Ons geheim

Alle matrassen en topdekmatrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvaten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm matras.

Product

Silverline Comforttopper Latex

De Silverline Comfort Topper Latex is voorzien van een Latex kern en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity® behandeling gehad. De hoogte is ongeveer 8 centimeter. De Silverline Comforttopper Latex kan worden uitgevoerd in een Split variant.

 

Verkrijgbaar vanaf: € 420

Vind een dealer bij u in de buurt Pullman Silverline Topdek
Product

Silverline Comforttopper Natuurlatex

De Silverline Comfort Topper Natuurlatex beschikt over een kern van Natuurlatex en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity® behandeling gehad. De hoogte is ongeveer 8 centimeter. De Silverline Comforttopper Natuurlatex kan worden uitgevoerd in een Split variant.

 

Verkrijgbaar vanaf: € 480

Vind een dealer bij u in de buurt Pullman Silverline Topdek
Product

Silverline Comforttopper Pocket

De Silverline Comfort Topper Pocket is onze meest luxueuze topper uit de Silverline collectie. De kern beschikt over een Advanced Pocket interieur met Natuurlatex en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity® behandeling gehad. De hoogte is ongeveer 12 centimeter. Ook kan de Silverline Comforttopper Pocket worden uitgevoerd in de handige Split variant. Door de split in de topper zijn beide hoofdeinden toch afzonderlijk van elkaar verstelbaar.

 

Verkrijgbaar vanaf: € 780

Vind een dealer bij u in de buurt Pullman Silverline Topdek

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen