Silverline-067

Pullman Silverline Topdek

Pullman Silverline Topdek matrassen. De extra toplaag voor een luxueuze zachtheid.

Een comforttopper maakt uw Silverline boxspringset helemaal af. Laat u uw matrassen meestofferen in de stof van uw boxspring? Dan is een topper zelfs een must. Heeft u standaard witte matrassen dan is de optie voor het gebruik van een topdekmatras een persoonlijke keuze. Als u bijvoorbeeld graag extra zacht ligt, of geen gedoe wilt met het opmaken van het zware matras, of als u uw matras graag extra goed beschermt. De keuze is volledig aan u. Eén ding staat vast, comforttopper of niet, u slaapt als een roosje in uw Pullman Silverline boxspringset.

Hygiëne met Sensity®

Alle matrassen en topdekmatrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm ligcomfort.

Product

Silverline Comforttopper Comfortschuim

De Silverline Comfort Topper Comfortschuim is voorzien van een kern uit Comfortschuim en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity® behandeling gehad. De hoogte is ongeveer 8 centimeter. De Silverline Comforttopper Comfortschuim kan worden uitgevoerd in een Split variant.

  • Vanaf € 360,-
Bekijk Silverline Comforttopper Comfortschuim
Product

Silverline Comforttopper Latex

De Silverline Comfort Topper Latex is voorzien van een latex kern en een afdekking van comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity® behandeling gehad. De hoogte is ongeveer 8 centimeter. De Silverline Comforttopper Latex kan worden uitgevoerd in een Split variant.

  • Vanaf € 450,-
Bekijk Silverline Comforttopper Latex
Product

Silverline Comforttopper Natuurlatex

De Silverline Comfort Topper Natuurlatex beschikt over een kern van natuurlatex en een afdekking van comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity® behandeling gehad. De hoogte is ongeveer 8 centimeter. De Silverline Comforttopper Natuurlatex kan worden uitgevoerd in een Split variant.

  • Vanaf € 540,-
Bekijk Silverline Comforttopper Natuurlatex
Product

Silverline Comforttopper Pocket

De Silverline Comfort Topper Pocket is onze meest luxueuze topper uit de Silverline collectie. De kern beschikt over een Advanced Pocket interieur met Natuurlatex en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity® behandeling gehad. De hoogte is ongeveer 12 centimeter. Ook kan de Silverline Comforttopper Pocket worden uitgevoerd in de handige Split variant. Door de split in de topper zijn beide hoofdeinden toch afzonderlijk van elkaar verstelbaar.

  • Vanaf € 840,-
Bekijk Silverline Comforttopper Pocket

Een matras topper, ook wel topmatras genoemd, duidt op de bovenste laag van het slaapcomfort. Op de box, het onderste basisgedeelte van de boxspring, ligt de Pullman Silverline matras. Deze kan u laten stofferen in een kleur en meubelstof naar keuze, of we werken af met een traditionele witte matrashoes. Kiest u om de matras of matrassen te laten stofferen dan kiest u ook voor een Pullman Silverline topmatras.

Een boxspringmatras staat in voor een ergonomische en goede ondersteuning terwijl de topper zorgt voor het heerlijke comfort. De spreekwoordelijke slagroom op de taart.

Welke Pullman Silverline topper kiezen?

Verschillende samenstellingen met verschillende materialen leiden tot een ander ligcomfort. Ook de impact op belangrijke eigenschappen als temperatuur -en vochtregulatie wordt mee bepaald door de keuze van uw matras topper.

Een Pullman Silverline top matras is keerbaar, zo kan u extra lang genieten van een heerlijke nachtrust. Want door vaak te draaien en te keren geeft u ademruimte aan de gebruikte materialen. Ze kunnen zich herstellen en zo weer instaan voor de ideale lichaamsondersteuning.

Pullman Silverline comfortschuim

Comfortschuim toppers zijn ca. 8cm dik en bieden uw lichaam een comfortabele, veerkrachtige ondersteuning. Zo kan u soepelheid en bewegingsvrijheid tijdens uw slaap combineren. Ideaal als u wat steviger slapen fijner vindt. De open structuur van comfortschuim garandeert een vlotte vochtregulatie. Deze comfortschuim topper wordt afgewerkt met een genopte strech tijk voorzien van een strak vormgegeven border en bies. Deze topper is verkrijgbaar in heel wat verschillende afmetingen.

Pullman Silverline latex topper

Bij Pullman kiest u voor of een latex topper of een natuurlatex variant. Wat is het verschil? Reguliere latex wordt gemaakt uit aardolie terwijl natuurlatex gewonnen wordt uit de rubberboom. Beide samenstellingen worden meestal gemengd, echter de hoeveelheid bepaalt of we van natuurlatex of latex spreken. Vanaf er minstens 40% natuurlatex in de samenstelling wordt gebruikt mag ook deze term worden gebruikt.

Het 8cm dikke ligcomfort is een licht anders. Beide soorten zorgen voor een volle en tegelijk soepele ondersteuning. Een natuurlatex variant doet nog net wat verfijnder. Echter probeer vooral zelf wat u fijner vindt. Ook deze topper is afgewerkt met een genopte hoes en voorzien van Sensity®. Dankzij deze toevoeging aan de stof slaapt u steeds in een hygiënische slaapomgeving, vrij van huiststofmijten.

Pullman Silverline pocket topper

Een rijke en 12cm dikke topper voorzien van kleine pocketveertjes biedt naast een ongevenaard ligcomfort ook een zeer ventilerende slaapomgeving. Pure luxe omgeven door een mooi genopte stretch topperhoes voorzien van Sensity®. De hoes is rijk doorstikt met ademend en ventilerend comfortfill. Zo ligt u lekker zacht en fris.

Laat u adviseren!

Een breed pallet aan keuze kan u uitgebreid testen bij een Pullman Silverline dealer. Test in combinatie met uw Pullman matras welke topper het aangenaamst voor u ligt. Maak een afspraak of spring binnen voor een deskundig advies!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen