Pullman Silverline Topdek

Pullman Silverline Topdek

Pullman Silverline Topdek matrassen. De extra toplaag voor een luxueuze zachtheid.

Een comforttopper maakt uw Silverline boxspringset helemaal af. Laat u uw matrassen meestofferen in de stof van uw boxspring? Dan is een topper zelfs een must. Heeft u standaard witte matrassen dan is de optie voor het gebruik van een topdekmatras een persoonlijke keuze. Als u bijvoorbeeld graag extra zacht ligt, of geen gedoe wilt met het opmaken van het zware matras, of als u uw matras graag extra goed beschermt. De keuze is volledig aan u. Eén ding staat vast, comforttopper of niet, u slaapt als een roosje in uw Pullman Silverline boxspringset.

Hygiëne met Sensity®

Alle matrassen en topdekmatrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm ligcomfort.

Product

Silverline Comforttopper Comfortschuim

De Silverline Comfort Topper Comfortschuim is voorzien van een kern uit Comfortschuim en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity® behandeling gehad. De hoogte is ongeveer 8 centimeter. De Silverline Comforttopper Comfortschuim kan worden uitgevoerd in een Split variant.

  • Vanaf € 360,-
Product

Silverline Comforttopper Latex

De Silverline Comfort Topper Latex is voorzien van een latex kern en een afdekking van comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity® behandeling gehad. De hoogte is ongeveer 8 centimeter. De Silverline Comforttopper Latex kan worden uitgevoerd in een Split variant.

  • Vanaf € 450,-
Product

Silverline Comforttopper Natuurlatex

De Silverline Comfort Topper Natuurlatex beschikt over een kern van natuurlatex en een afdekking van comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity® behandeling gehad. De hoogte is ongeveer 8 centimeter. De Silverline Comforttopper Natuurlatex kan worden uitgevoerd in een Split variant.

  • Vanaf € 540,-
Product

Silverline Comforttopper Pocket

De Silverline Comfort Topper Pocket is onze meest luxueuze topper uit de Silverline collectie. De kern beschikt over een Advanced Pocket interieur met Natuurlatex en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity® behandeling gehad. De hoogte is ongeveer 12 centimeter. Ook kan de Silverline Comforttopper Pocket worden uitgevoerd in de handige Split variant. Door de split in de topper zijn beide hoofdeinden toch afzonderlijk van elkaar verstelbaar.

  • Vanaf € 840,-

De Pullman Silverline topper is de letterlijke toplaag van uw springcombinatie. Het is de extra laag die u als laatste boven op de boxen en de matrassen legt. Deze kunt u laten stofferen in een kleur en meubelstof naar keuze, of wordt afgewerkt met een traditionele witte matrashoes. Kiest u ervoor om het matras of matrassen te laten stofferen, dan is het van belang dat u sowieso een  comforttopper of topmatras hieraan toevoegt.

De boxsprings-matrassen zorgen voor een ergonomische en goede ondersteuning, terwijl de Pullman Silverline topper zorgt voor het heerlijke comfort. Deze extra laag kan zorgen voor meer soepelheid en de juiste vochtregulatie. Hierdoor blijven uw kostbare matrassen langer mooi en gaan deze een geruime tijd mee.

Pullman Silverline latex topper

U kunt voor twee verschillende op latex-gebaseerde toppers kiezen: de Pullman Silverline latex topper of de natuurlatex variant. Wat is het verschil? Gewone latex wordt vervaardigd uit aardolie, terwijl natuurlatex gewonnen wordt uit de rubberboom. Beide samenstellingen worden meestal gemengd, echter de hoeveelheid bepaalt of we van natuurlatex of latex spreken. Zodra er minstens 40% natuurlatex in de samenstelling wordt gebruikt, mag de term “natuurlatex” worden gebruikt.

Beide soorten zorgen voor een volle en tegelijk soepele ondersteuning. Een natuurlatex variant doet dat nog net wat verfijnder. Echter, probeert u vooral zelf uit wat u fijner vindt. Ook deze topper is afgewerkt met een genopte hoes en voorzien van Sensity®.

Een groot voordeel van de Pullman Silverline latex topper is dat dit materiaal een huisstofmijt en schimmel werende werking heeft. Hierdoor blijft uw bed schoon en hygiënisch. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor mensen met een allergie.

Pullman Silverline comfortschuim

Comfortschuim toppers zijn ca. 8 cm dik en bieden uw lichaam een comfortabele, veerkrachtige ondersteuning. Ideaal als u wat steviger slapen fijner vindt. De open structuur van comfortschuim garandeert een optimale  vochtregulatie. Deze comfortschuim Pullman Silverline topper wordt afgewerkt met een genopte stretch tijk, voorzien van een strak vormgegeven border en bies. Deze topper is verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen. Heeft u een specifieke afmeting nodig? Voor een kleine meerprijs wordt uw topper op gewenst formaat geproduceerd.

Welke Pullman Silverline topper kiezen?

Ook de temperatuur -en vochtregulatie worden onder andere bepaald door de keuze van uw Pullman Silverline topper. Hierin speelt het materiaal van de topper een grote rol. Bent u op zoek naar een Pullman Silverline topper die specifiek is geschikt voor mensen die het snel warm hebben of veel transpireren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor vragen over dit type, bel gerust met onze klantenservice.

Onderhoud Pullman Silverline topper

Zorg dat u de Pullman Silverline topper regelmatig keert. Zo kunt u extra lang genieten van een heerlijke nachtrust. Want door vaak te draaien en te keren geeft u ademruimte aan het materiaal. Zo kan dit zich herstellen voor de ideale lichaamsondersteuning. Daarnaast is ventilatie erg belangrijk om de topper ook in topvorm te houden. Zet daarom dagelijks de ramen open en sla het dekbed terug. Zo ventileert u uw topper optimaal, voor het behoud van de beste kwaliteit.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen