Silverline-Comfortopper-Pocket-0044

Tweepersoonsmatras

Pullman helpt u graag als u op zoek bent naar een tweepersoonsbed of tweepersoonsmatras. Tweepersoonsmatrassen zijn te koop in verschillende afmetingen.

Hoe groot kiest u uw matras?

Een tweepersoonsmatras is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Welke afmeting u best kiest is afhankelijk van de ruimte die u heeft in de slaapkamer of de ruimte die u graag heeft in uw bed. Als u met een bedpartner slaapt kiest u best voor een afmeting van 160×200, 180×200 of een extra groot matras van 200×200. Slaapt u alleen en heeft u graag veel ruimte dan kan u een afmeting overwegen van 140×200. Uiteraard biedt Pullman u ook de mogelijkheid om uw matras extra lang te kiezen, u kan dan een lengte van 210cm of 220cm overwegen.

Welk tweepersoonsmatras past bij u?

Heeft u de juiste afmeting gevonden die bij u past? Onderzoek dan even welke Pullman matras het best bij u past. Heeft u het tijdens uw slaap eerder snel koud of eerder snel warm? Heeft u graag een stevige ondersteuning terwijl u slaapt op de matras of vindt u het heerlijk om wat weg te zakken in de matras? Heeft u lichamelijke klachten? Heeft u last van huisstofmijtallergie? De antwoorden op deze vragen bieden onze opgeleide Pullman adviseurs een beter beeld om u goed te kunnen adviseren. Maak zeker even de tijd om een afspraak te maken bij één van onze Pullman dealers.

Wist u dat het mogelijk is om twee hardheden in één tweepersoonsmatras uit de Silverline of Goldline collectie te combineren? We noemen dit bij Pullman de “je t’aime” uitvoering. Deze optie is mogelijk als u kiest voor een tweepersoonsmatras vanaf 160cm breedte. Op deze manier kunnen u en uw bedpartner kiezen voor een zachtere of stevigere ondersteuning van een matras en toch samen slapen op één groot tweepersoonsmatras.

Het is ook mogelijk om de Pullman Silverline en Goldline matrassen onderling aan elkaar te koppelen. De matrassen hebben namelijk allemaal dezelfde hoogte van ca. 24cm. De matrassen kunnen dan gekoppeld worden via een rits die aan de boven- en onderzijde van iedere lange zijde wordt aangebracht.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen