Silverline Comfortopper Pocket

Tweepersoonsmatras

Pullman helpt u graag als u op zoek bent naar een tweepersoonsbed of tweepersoonsmatras. Tweepersoons matrassen zijn te koop in verschillende afmetingen.

Hoe groot kiest u uw matras?

Een tweepersoonsmatras is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De afmeting die u het beste kunt kiezen, is afhankelijk van de ruimte die u heeft in de slaapkamer of de ruimte die u graag heeft in uw bed. Als u met een bedpartner slaapt, kunt u het beste kiezen voor een afmeting van 160x200, 180x200 of een extra groot matras van 200x200. Slaapt u alleen en heeft u graag veel ruimte? Dan kunt u een afmeting overwegen van 140x200. Uiteraard biedt Pullman u ook de mogelijkheid om uw matras extra lang te kiezen, u kunt dan een lengte van 210 centimeter of 220 centimeter overwegen.

Welk tweepersoons matras past bij u?

Heeft u de afmeting gevonden die bij u past? Onderzoek dan welke Pullman matras het beste bij u past. Heeft u het tijdens uw slaap eerder snel koud of toch snel warm? Heeft u graag een stevige ondersteuning terwijl u slaapt op de matras of vindt u het heerlijk om wat weg te zakken in de matras? Heeft u lichamelijke klachten? Heeft u last van huisstofmijtallergie? De antwoorden op deze vragen bieden onze opgeleide Pullman adviseurs een beter beeld om u goed te kunnen adviseren. Maak daarom tijd vrij om een afspraak te maken bij een van onze Pullman dealers.

Twee hardheden in een matras

Wist u dat het mogelijk is om twee hardheden in een tweepersoons matras uit de Silverline of Goldline collectie te combineren? We noemen dit bij Pullman de “je t’aime” uitvoering. Deze optie is mogelijk als u kiest voor een tweepersoonsmatras vanaf 160 centimeter breedte. Op deze manier kunnen u en uw bedpartner kiezen voor een zachtere of stevigere ondersteuning van een matras en toch samen slapen op een groot tweepersoonsmatras.

Het is ook mogelijk om de Pullman Silverline en Goldline matrassen onderling aan elkaar te koppelen. De matrassen hebben namelijk allemaal dezelfde hoogte van ca. 24 centimeter. De matrassen kunnen dan gekoppeld worden via een rits die aan de boven- en onderzijde van iedere lange zijde wordt aangebracht.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen