Topper 100x220

Als u ervan houdt om heerlijk soepel te slapen en wat meer ‘in’ uw bed te liggen, dan is een topper 100x220 een echte aanrader. Deze laatste laag geeft u een extra comfortabele ondersteuning. Hoe de topper 100x220 ligt, kunt u zelf bepalen aan de hand van verschillende typen en materialen. Een comfortschuim uitvoering zal een wat steviger ligcomfort bieden dan een latex of natuurlatex topper 100x220.

Waarom 100x220?

Pullman raadt u in ieder geval aan om uw topmatras altijd 20 cm langer te kiezen dan uw lichaamslengte, waardoor de lengte 100x220 perfect is voor iemand van twee meter. Om niet tussendoor wakker te worden, heeft u voldoende ruimte nodig om in verschillende slaaphoudingen te kunnen liggen. Een topper 100x220 is extra lang en ook extra breed. Zo bent u verzekerd van voldoende ruimte, hoe vaak en in welke richting u ook beweegt.

Welke topper 100x220 is het beste?

Welke topper 100x220 het beste is voor u hangt af van lichaamslengte, vorm en gewicht. Een topper maakt uw bed zachter en soepeler. Iemand met gewrichtsklachten kan deze extra zachtheid bijvoorbeeld wel waarderen. Er ontstaat minder druk op de schouders en de heupen, waardoor iemand minder snel wakker zal worden. Er zijn ook heel wat mensen die een topdekmatras kieze, omdat ze gewoon graag diep wegzinken in hun bed. Alsof u op een zachte donzige wolk ligt, waarin u heerlijk kunt slapen.

Niet alleen is een topper 100x220 gemaakt om in weg te zinken, maar ook wanneer u juist iets meer stevigheid zoekt, is een comfort topper de ideale oplossing. Deze biedt net iets meer ondersteuning.

 

Kies een topper 100x220 voor meer gemak

Een topper 100x220 is naast heel comfortabel ook erg handig. U kunt uw bed hierdoor heel eenvoudig opmaken. Als uw matras is mee gestoffeerd in een meubelstof, dan kunt u deze niet opmaken met een hoeslaken of beschermer. Daarom is het bij deze boxsprings belangrijk om altijd te kiezen voor een topper. Hieromheen komt vervolgens de beschermer en het hoeslaken. Dit gaat heel eenvoudig, omdat de topper 100x220 lichter is dan de matrassen. Deze kunt u eenvoudig optillen om het laken eromheen te spannen.

Zo zorgt u dat uw topper 100x220 langer mee gaat

Pullman vindt het van groot belang dat u lang kunt genieten van uw topper 100x210. Onderhoud is hierbij key. Daarom het advies om uw topper regelmatig anders neer te leggen op de boxspring. Alle Pullman toppers zijn symmetrisch opgebouwd waardoor dit ook perfect kan. Het maakt dus niet uit of uw hoofdeind ineens uw voeteneind wordt of andersom.

Bent u van plan de topper 100x220 te kopen?

Heeft u interesse in de Pullman topper 100x220? Bestel deze niet zomaar online, maar ga de verschillende soorten uitproberen. De Pullman dealer in uw regio heeft een sleepzone waar u uitgebreid kunt testen. Tip: draag makkelijk zittende kleding zodat u ook echt uw favoriete slaaphouding aan kunt nemen. Maak een afspraak en laat u adviseren.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen