Pullman Goldline Topdek

Topper 140x200

Pullman biedt een uitgebreide collectie topdekmatrassen in het assortiment. Een topper matras 140x200 is het sluitstuk van een complete boxspring opstelling.

Hoe kiest u een Pullman comforttopper 140x200?

U kunt een Pullman topper 140x200 uitproberen bij een Pullman dealer. Hier zult u ervaren dat een comforttopper 140x200 met comfortschuim een ander ligcomfort biedt dan een topper met een kern van natuurlatex of pocketveren. Ook de uitvoering van de genopte matrashoes speelt een rol. Een gebreide, soepele stretch uitvoering ligt zachter, terwijl een geweven damast matrashoes meer ondersteuning bieden kan en dus steviger zal aanvoelen.

Andere afmetingen van de matras topper 140x200

Naast het topper matras 140x200 kunt u ook andere tweepersoons afmetingen kopen voor uw bed. Bijvoorbeeld de topper 160x200, het topdekmatras 180x200 en de matras topper 200x200. Om het de juiste topper 140x200 te kiezen, kunt u het beste even tijd maken. Bezoek een van onze showrooms en kies een topper dat bij u en bij uw bed past.

Een matras topper 140x200 kopen?

Pullman heeft een uitgebreide collectie aan topdekmatrassen in het assortiment. Een topper matras 140x200 maakt uw boxspring écht compleet. Een Pullman boxspring bestaat uit verschillende lagen gevormd door de boxspring, de gestoffeerde matras en als sluitstuk de matras topper.

De werking van een topper

De matras topper 140x200 kunt u beste vergelijken met een extra laagje slagroom op een al heerlijke taart. Het geeft een soepeler ligcomfort aan het bed, afhankelijk van welke materiaalkeuze u maakt. Daarnaast wordt het opmaken van het bed ook een stuk eenvoudiger. Met een topper 140x200 hoeft u namelijk alleen het topdekmatras te voorzien van een matrasbeschermer en hoeslaken. Ook het onderhoud is eenvoudig want een topper is namelijk minder moeilijk te draaien en te keren.

Vragen over de topper 140x200?

Heeft u nog vragen over de topper 140x200 of wilt u graag meer weten over de verschillende mogelijkheden? Bezoek dan een van onze Pullman dealers voor meer informatie en uitgebreid advies

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen