Pullman Comforttopper Goldline

Topper 140x210

De topper 140x210 is perfect voor diegene die op zoek is naar net iets meer lengte. Er zijn vele redenen waarom iemand een topper aanschaft. Zo werkt een topper 140x210 de vervelende naad tussen 2 matrassen weg, waardoor deze niet of nauwelijks voelbaar is. Of het maakt een te hard matras wat soepeler, al raden we u aan om deze keuze weloverwogen te maken.

Als u wat minder mobiel bent en het bed opmaken hierdoor moeilijker is, dan kan een topper u heel wat werk besparen. U hoeft namelijk enkel de topper op te maken met een hoeslaken en matrasbeschermer. En dat gaat omwille van werkhoogte en het lichte gewicht van de topper 140x210 vaak veel gemakkelijker.

Pullman matras topper 140x210

Binnen de Pullman collectie kunt u de matras topper 140x210 in verschillende modellen terugvinden. U kunt kiezen voor een stevigere ondersteuning van de comfort topper met comfortschuim of de aansluitende (natuur)latex modellen. Als u graag veerkracht en soepelheid combineert, kijk dan eens naar de Pullman pocket comfort topper 140x210. Het gevoel van heerlijk wegzakken in pure zachtheid, terwijl het matras eronder nog voldoende ondersteunt.

De afmeting van de topper 140x210 is geschikt als ruim eenpersoonsbed of een compact tweepersoonsbed, voor als u bijvoorbeeld weinig ruimte in de kamer heeft. We zien vooral de eerste groep steeds toenemen. Zowel kinderen als (jong-)volwassenen omarmen deze afmeting en kiezen voor deze tussenmaat. En zeker als u lang bent, is deze extra lengte van 210cm aan te raden. Zo kunt u ten alle tijde uitgestrekt liggen en bungelen uw voeten niet over de bedrand heen. Wel zo aangenaam!

Test zelf de topper 140x200 bij uw Pullman dealer

Maak een afspraak bij uw Pullman dealer en laat u informeren over de vele mogelijkheden met betrekking tot de topper 140x210. Tip: wilt u graag de meest uitgebreide keuze aan toppers om te testen? Bezoek dan een Pullman Store. Deze heeft het grootste assortiment aan Pullman matrassen en boxsprings, en is de paar extra kilometers meer dan waard!

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen