Silverline Comfortopper Pocket

Topper 160x200

Een Pullman boxspring 160x200 combineert u perfect met een topper matras 160x200. De gestoffeerde matrassen van uw keuze geven de juiste ondersteuning en de topmatras biedt een extra soepel ligcomfort.

De topper 160x200

Bent u op zoek naar een comfortabele matras topper 160x200? Dan bent u bij Pullman aan het juiste adres! U combineert een Pullman boxspring 160x200 namelijk perfect met de topper 160x200. De gestoffeerde matrassen die u kiest geven de juiste ondersteuning. Een topper matras 160x200 biedt een extra soepel ligcomfort. Alle Pullman topmatrassen zijn verkrijgbaar in de afmeting 160x200 centimeter.

Een comfortabele matras topper 160x200

Heeft u een tweepersoons boxspring? Dan kunt u de normale, witte matrassen op de box leggen, maar u kunt ook gestoffeerde matrassen plaatsen. Heeft u een wit matras? Dan is een topper 160x200 niet nodig. Als u kiest voor de gestoffeerde matrassen, dan combineert u dit met een matras topper 160x200. De gestoffeerde matrassen op een boxspring bieden goede ondersteuning en comfort. De topper 160x200 zorgt voor extra soepel ligcomfort.

Afmetingen

Omdat we onze Pullman topmatrassen symmetrisch bouwen, met veel verschillende lagen, kunt u ze eenvoudig draaien en keren. Zoekt u naar een andere meting topmatras dan de topper matras 160x200? Geen probleem. Andere afmetingen voor de tweepersoons topmatrassen zijn bijvoorbeeld 140x200, 180x200 en 200x200 centimeter.

Split topper 160x200

Als u een elektrisch verstelbare tweepersoons boxspring heeft met een afmeting van 160x200 centimeter én u heeft twee eenpersoons matrassen, dan kunt u bij Pullman kiezen voor de ‘splittopper’. Met één grote topdekmatras kunnen de beide bedhelften namelijk niet los van elkaar verstellen. Als beide systemen onafhankelijk van elkaar bewegen plooit de topper in een onnatuurlijke vorm. Dankzij de splittopper gebeurt dit niet. Hierdoor kunnen de voet -en hoofdeinden van beide bedhelften apart van elkaar versteld worden. Als u wilt slapen, maar uw partner wil nog lezen kunt u het bed verstellen zonder dat de andere topper meebeweegt.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen