Goldline Comforttopper Natuurlatex

Topper 160x220

Is uw topper 160x220 aan vervanging toe of zou u een soepeler slaapcomfort willen? Dan kunt u kiezen uit een breed assortiment aan verschillende soorten toppers. Ze onderscheiden zich elk door een uniek, aangepast ligcomfort ten opzichte van elkaar.

Een topper 160x220 gemaakt van comfortschuim zal bijvoorbeeld een steviger ligcomfort bieden dan de soepele latex of natuurlatex variant.  Alle Pullman toppers worden symmetrisch opgebouwd en zijn daarom beslaapbaar aan vier zijden. Dit maakt uw topper 160x220 draai -en keerbaar zodat uw topdekmatras in prima conditie blijft en bovendien ook langer mee zal gaan.

160x220 splittopper

Slaapt u op een elektrisch verstelbare tweepersoons boxspring met een afmeting van 160x220 en twee aparte eenpersoonsmatrassen? Dan kan het handig zijn om een splittopper te gebruiken. Bij een normale topdekmatras beweegt de gehele topper mee als u de bodems in verstelling plaatst. Een splittopper laat het toe om beide helften van uw bed onafhankelijk van elkaar verstellen. Dus als u gaat slapen en uw partner wilt bijvoorbeeld nog even een boek lezen, dan kunt u ongestoord slapen, terwijl uw partner het hoofdeinde omhoog heeft staan.

Kom zeker eens langs bij uw Pullman dealer. U kunt er alle modellen naar hartelust uitproberen terwijl de slaap professional u voorziet van een passend advies. Maak hier een afspraak.

Topdekmatras 160x220 kopen

Bij Pullman kunt u een topdekmatras 160x220 kopen en laten stofferen naar uw wensen. U kunt natuurlijk naast de topper 160x220 ook een boxspring hierbij kopen. Zo heeft u direct een volledig op elkaar afgestemd bed, waar u optimaal in kunt uitrusten. Slaapgewoonten zijn heel persoonlijk en daarmee is een bed dat ook. Onze medewerkers doen er dan ook alles aan om samen met u een bed te creëren dat perfect aansluit op uw slaapgewoonten en wensen. Doordat wij verschillende variaties aanbieden op de topper 160x220, is er voor iedereen een product dat perfect bij hem of haar past. Bekijk al onze toppers op onze webshop of neem contact op met een van onze experts via:tel: +31 0546 666 777. Zij helpen jou graag!

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen