Topper 80x220

U vindt bij Pullman een topper 80x220 van de hoogste kwaliteit. Iedereen wisselt tijdens zijn of haar slaap meerdere keren van slaappositie. Daarom raadt Pullman u aan om voor een bed, en dus ook voor matrassen en toppers te kiezen, die 20cm langer zijn dan uw eigen lengte. Dus als u twee meter bent, is een afmeting voor uw bed en dus ook topper van 80x220 ideaal. Dit geeft u de mogelijkheid languit te kunnen genieten van uw welverdiende nachtrust. Om hier nog meer uit te halen raden wij aan een topper van 80x220 altijd eerst even te testen, voordat u deze koopt. U kunt dan zelf ervaren wat deze topper voor u doet, maar ook of dit bij uw slaaphouding past.

Waar u op moet letten bij het aanschaffen van een topper 80x220

Naast uw lichaamslengte spelen ook uw lichaamsvorm en uw gewicht een rol bij de keuze van uw bed, en dus ook bij de keuze van uw topper 80x220. Precies om die reden maakt Pullman verschillende typen toppers. Een soepele latex of natuurlatex vulling past zich als gegoten aan rond uw lichaam. Hierdoor ervaart u een soepele ondersteuning. Een comfortschuim vulling biedt meer tegendruk en zal u een steviger gevoel geven tijdens uw slaap. Terwijl de veerkracht van dit materiaal optimaal zijn werk doet. Als u op zoek bent naar meer bewegingsvrijheid dan is de comfortschuimtopper 80x220 zeker aan te raden.

Afwerking topper 80x220

Wist u dat ook de matrashoes die rondom de topper zit een impact heeft op uw ligcomfort? De Pullman Original en Goldline collectie kenmerken zich door kwalitatief geweven damast hoezen. Het weefsel wordt strak geweven. Hiervoor worden vaak katoen, linnen, zijde of kunstzijde gebruikt. Dit biedt ander ligcomfort dan dat van de Silverline collectie.

Naast de luxe uitstraling die het damast aan uw topper 80x220 geeft, biedt het ook werkelijk een verschil qua eigenschappen. Door de weeftechniek ontstaan unieke eigenschappen wat onze damasthoeven nóg specialer maken. Voorbeelden van deze eigenschappen zijn bijvoorbeeld een optimale vochtregulatie en verkoeling. Bent iemand die in uw slaap regelmatig transpireert, of het snel warm heeft? Dan zijn de toppers van de Pullman Goldline collectie de beste keuze voor u. Deze luxere lijn is tot in de puntjes afgewerkt, waarbij geen detail is overgeslagen.

Topper 80x220 kopen

Twijfelt u of heeft u vragen? Laat u dan informeren door uw Pullman dealer. U kunt een uitgebreid aanbod van de topper 80x220 uitproberen. Plan online uw afspraak in bij een van onze showrooms. Ervaar zelf de voordelen van een Pullman topper 80x220 en kies uw favoriet. U vindt onze verkooppunten door heel Nederland. Wij hopen hierdoor zoveel mogelijk mensen te kunnen voorzien van het allerbeste slaapcomfort. Onze experts staan voor u klaar, om al uw vragen te beantwoorden. Maar het beste advies is uw eigen ervaring. Dus stap snel in de auto, trein of op de fiets en dan zien wij u hopelijk snel bij een van onze dealers!

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen