Pullman Comforttopper Goldline

Topper 90x210

De bovenste laag van een boxspring wordt gevormd door de topper 90x210. Wanneer het matras wordt mee gestoffeerd in meubelstof, is het de bedoeling dat u deze met een topper 90x210 combineert. Ook een niet mee gestoffeerde variant kunt u later nog voorzien van een topper. Zo creëert u een extra prettige toplaag, geheel afgestemd op uw voorkeuren.

Wist u dat wij mensen zo’n 32 jaar van ons leven slapen? Structureel te weinig slapen, door bijvoorbeeld een verkeerde topper, kan tot gezondheidsproblemen leiden. Niet zo gek, als je kijkt naar wat wij dus gemiddeld nodig hebben aan slaap. Zorg daarom dat uw bed lange tijd meegaat met een topper 90x210. Hierdoor blijven uw waardevolle matrassen nóg langer intact en worden deze beschermd tegen slijtage.

Eigenschappen topper 90x210

Een topper 90x210 maakt het ligcomfort dus zachter. U kunt onze toppers aanpassen naar uw voorkeuren. Dit doet u door te kiezen voor een bepaald type materiaal. Wij bieden binnen ons assortiment verschillende materialen aan, die over verschillende eigenschappen beschikken. Een comfortschuim topper biedt een steviger ligcomfort dan een latex of natuurlatex variant. Een topper 90x210 die is voorzien van pocketveren beschikt dan ook over andere eigenschappen. Wat precies bij uw persoonlijke wensen past, dat kunt u uittesten als u een afspraak maakt bij een Pullman dealer bij u in de buurt.

Slaap beter met de matras topper 90x210

U slaapt beter met de matras topper 90x210. Tijdens de slaap gebeurt er ontzettend veel. Al beseffen we dat niet, omdat ons bewustzijn even uitgeschakeld is. Zo kan het lichaam rusten en kunnen ruggenwervels -en spieren regenereren na een lange dag van fysieke inspanning. Ook mentaal heeft u baat bij een goede nachtrust. Uw brein wordt netjes geordend en uw herinneringen krijgen een plaats in het langetermijngeheugen. Daarom ontwikkelt Pullman producten vanuit het perspectief van een gezonde en verkwikkende slaap.

Welke topper matras 90x210 past het beste bij u?

Welk topper matras 90x210 het best bij u past, kunt u het beste zelf ervaren. Ieder lichaam is verschillend. Zowel vorm, gewicht als lichaamslengte spelen een belangrijke rol bij de keuze die u maakt. Wist u dat u beter een extra lang bed kunt kiezen, als u langer bent dan 190 cm? Pullman raadt aan om altijd voor 20 cm extra lengte te kiezen ten opzichte van uw lichaamslengte. Een topper 90x210 is dus een perfecte keuze als u langer bent dan 190 cm.

Handgemaakte topper 90x210 van de beste kwaliteit

Bij pullman vindt u de handgemaakte topper 90x210, die u ondersteunt tijdens de meest wonderlijke dromen. Dankzij onze speciale sleep research, weten wij wat belangrijk is voor een uitstekende nachtrust. Wij testen alle producten in ons sleeplab in Zwitserland, waardoor wij u de allerbeste kwaliteit kunnen bieden. Ons onderzoek gaat inmiddels al 85 jaar terug, naar het ontstaan van Pullman. Vanuit daar is ons bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande aanbieder op het gebied slaap producten. Denk hierbij aan boxsprings, matrassen en toppers. Koop dus nu uw topper 90x210. U koopt dan niet alleen een geweldige topper, maar ook een product ontstaan uit 85 jaar vakmanschap.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen