Topper 90x220

De boxspring gecombineerd met een topper 90x220 zorgt voor een ideale ondersteuning van uw lichaam. De extra topper draagt bij aan een nog soepeler ligcomfort. Bent u langer dan 190 cm? Dan is een topper 90x220 uitermate geschikt. U zult merken dat deze extra lange uitvoering geen overbodige luxe is. Niets zo vervelend als een te kort bed. Daarom is het een verstandige keuze om bij het uitzoeken van een bed altijd rekening te houden met 20 cm extra lengte ten opzichte van uzelf. Daarom zullen de overige onderdelen hierop aangepast moeten worden. Waaronder bijvoorbeeld de topper 90x220.

Formaat topmatras kiezen

Bij Pullman heeft u de keuze uit verschillende afmetingen van toppers. Beschikt u over een elektrisch verstelbare boxspring dan is een topper 90x220 ideaal, want zo kunnen beide kanten van het bed bedekt worden met een aparte topper. Een topper 90x220 combineert u met een eenpersoonsbed met dezelfde maat of u bestelt deze tweemaal voor een 180x220 boxspringbed. Beide bedbodems kunnen in dat geval afzonderlijk van elkaar worden versteld, zonder dat de topper verschuift.

Dat niet alleen, want er is meer. Doordat u twee aparte toppers verkiest boven één geheel, kunnen u en uw partner beide een eigen materiaal type uitkiezen. Misschien gaat uw voorkeur uit naar een steviger comfort en is uw partner eerder fan van een soepele ondersteuning. Doordat u ieder een eigen topper uitkiest, is dit allemaal mogelijk.

Een topper matras 90x220 kopen

Een van de redenen om een topper matras 90x220 te kopen is omdat u het allerbeste slaapcomfort wil creëren. Selecteer daarom weloverwogen uw topper 90x220. Bedenk voordat u aan uw zoektocht begint, wat voor slaper u bent en welke eigenschappen van een topper hierbij passen? Bent u een bewegelijke slaper, die het hierdoor snel warm krijgt? Ook hier hebben wij bij Pullman een oplossing voor ontwikkeld.

Zo is het ademende vermogen van een Pullman Silverline comfort topper pocket ongeëvenaard. Dankzij de combinatie van ventilerend en vochtregulerend natuurlatex, met de open en ventilerende structuur van de pocketveren, ontstaat er een combinatie van ademend vermogen en veerkrachtig ligcomfort. Bent u op zoek naar een stabielere ondersteuning tijdens uw slaap? Dat kunt u dat bereiken door de strakke damast tijk van de Pullman Original te combineren met het natuurlatex materiaal.

Onderhoud topper 90x220

Een topper 90x220 is eenvoudig te onderhouden. Regelmatig draaien en keren zorgt voor een gelijkmatig gebruik en een langere levensduur. Hiermee bedoelen wij dus de boven en onderkant van de topper afwisselen en de boven en onderkant eveneens. Ook kunt u een molton gebruiken om extra bescherming te bieden tegen slijtage. Daarnaast is voldoende ventileren van groot belang als het gaat om het behoud van uw topper. Zet daarom dagelijks het raam in uw slaapkamer open en sla het dekbed terug. Op die manier kunt u langer profiteren van uw topper 90x220, waardoor u dus ook langer geniet van een optimale nachtrust. Ga nu naar een van onze Pullman dealers en ervaar het zelf!

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Private Light
Ronde poten
Vierkante poten
Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen