De matras topper 80x200 is veelzijdig product. In principe is deze geschikt voor één persoon, maar de topper kan op verschillende manieren worden toegepast. Dit topdekmatras kan gebruikt worden voor zowel een kinderbed als een bed voor ouderen.

Daarnaast kunt u deze topper 80x200 ook combineren op een bed van 160x200. Helemaal als uw boxspring elektrisch verstelbaar is, is het handig om twee  keer een topper van 80x200 te gebruiken. Zo voorkomt u dat u en uw partner constant dezelfde stand moeten aanhouden. Misschien slaapt u liever plat en uw partner niet, dan kan dit voor vervelende situaties zorgen. Dit is dus eenvoudig opgelost met het aankopen van de topper 80x200 van Pullman. Lees hier meer over alle mogelijkheden.

Hoe kiest u een topper 80x200?

De topper 80x200 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het onderscheid wordt gemaakt door de verschillende materialen. Bij een bezoek aan een Pullman dealer kunt u de diverse topdekmatrassen uitproberen. Ontdek de comfortverschillen tussen een topper 80x200 met comfortschuim, met een kern van natuurlatex of een kern van pocketveren. De keuze voor de matrashoes speelt ook een rol. Een gebreide, soepele stretch uitvoering ligt zachter, ten opzichte van een geweven damast matrashoes. Deze zal steviger aanvoelen.

Topper 80x200 voor kind

Vaak wordt een boxspring bed met topper 80x200 gekozen voor een kind. Of wanneer er minder ruimte is voor een bed in de slaapkamer of logeerkamer. Ook voor kinderen is een goede nachtrust ontzettend belangrijk. Lichaam en brein zijn in volle groei en hebben alle rust nodig tijdens de nacht. Daarom hebben kinderen veel slaap nodig, vooral jonge kinderen hebben baat bij 10 uur slaap per nacht. Het juiste matras en de juiste topper dragen bij aan een goede en belangrijke nachtrust.

Topper 80x200 voor ouderen

Een topper 80x200 biedt voordelen voor diverse doelgroepen, waaronder ook de 65-plussers. Ook voor ouderen is een goede nachtrust erg belangrijk. In de slaap hersteld het lichaam,  wat juist bij senioren van groot belang is. Een verkeerd ligcomfort is dus niet bevorderlijk voor dit herstel. Kies er daarom voor om de slaapkwaliteit te verbeteren door middel van de topper 80x200.

Topper 80x200 voor de beste slaapkwaliteit

Bent u dus op zoek naar een betere slaapkwaliteit, dan biedt de topper 80x200 uitkomst! Deze extra laag verbetert niet alleen uw slaapkwaliteit, maar is ook beter voor uw matras. Door het topdekmatras wordt uw matras beschermt en zal deze langer meegaan. Ook geeft het een eenpersoonsbed, toch net iets meer die luxe uitstraling. Wel zo prettig wanneer uw bed er aan het eind van een lange dag uitnodigend uitziet. Alle verschillende uitvoeringen van de topper 80x200 vindt u op onze website. Om deze aan te schaffen bezoekt u een van onze dealers of een van onze eigen Pullman winkels. Dankzij de ervaring en kennis die ons bedrijf met zich meebrengt kunnen wij u voorzien van het beste advies. Neem dus snel contact met ons op voor het maken van een afspraak en dan ontvangen wij u hopelijk snel!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen