Pullman Goldline Topdek

Topper 90x200

De eenpersoons matrastopper 90x200 kunt u bij Pullman in verschillende uitvoeringen kiezen. Verschillende materiaalkeuzes bij het ontwerp bieden een totaal verschillend ligcomfort. Bezoek daarom zeker een Pullman dealer, daar kunt u de diverse topdekmatrassen uitproberen. Ervaar er zelf het onderscheid tussen een comforttopper met comfortschuim of een topper gemaakt van natuurlatex of, voor een extra soepel ligcomfort, met pocketveren.

Kies de passende topper matras 90x200

Een topper matras 90x200 is het sluitstuk van een complete boxspring. Een extra laag comfort die het ligcomfort versoepelt. In welke mate dat bepaalt u zelf. Omdat de matras meegestoffeerd wordt in meubelstof is het ook enkel de matrastopper 90x200 die u dient te voorzien vanĀ  een hoeslaken en eventuele matrasbeschermer. Dat maakt het opmaken van uw bed ook heel wat eenvoudiger.

Matras topper 90x200 kopen?

De afmeting 90x200 is de meest voorkomende 1-persoons maat. Een topdekmatras die perfect combineert met een boxspring 90x200 met matras. Of met een tweepersoonsbed van 180x200. Zeker een elektrisch verstelbare boxspring wordt vaak voorzien van twee aparte matras toppers van 90x200. Op die manier blijven beide lighelften onafhankelijk van elkaar instelbaar.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen