Pullman goldline topper sfeer 2000 x 1000

Topper 90x200

De topper van 90x200 is het meest voorkomende eenpersoons formaat binnen de beddenindustrie. Dit is een topper die perfect combineert met de Pullman boxspring 90x200. Daarnaast kan deze topper 90x200 ook heel goed worden gecombineerd met een tweepersoonsbed van 180x200. Zeker een verstelbare boxspring wordt regelmatig voorzien van twee keer een topper van 90x200. Op die manier blijven beide delen onafhankelijk van elkaar instelbaar. Dit is ideaal voor wanneer uw partner bijvoorbeeld nog even wilt lezen en u al wilt gaan slapen. U kunt dan gaan liggen terwijl uw partner de bovenkant van het matras rechtop kan zetten. Zo ontstaat er voor uw partner een prettige zithouding, zonder dat uw topper van 90x200 hierdoor vervormt.

Toch liever één topper? Ook dat is mogelijk met onze splittoppers. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de elektrisch verstelbare boxsprings en kunnen door de split afzonderlijk van elkaar versteld worden.

Kies de passende matras topper 90x200

De eenpersoons matras topper van 90x200 is bij Pullman in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillende materialen bieden een totaal verschillend ligcomfort. Bezoek daarom zeker een Pullman dealer, waar u de diverse toppers kunt uitproberen. Ervaar zelf het onderscheid tussen een comfort topper met comfortschuim, een topper gemaakt van natuurlatex of een topper van 90x200 met pocketveren.

Is uw huidige matras te stevig en bent u op zoek naar meer zachtheid? Ook dan kan een topper vn 90x200 uitkomst bieden. Hiermee voegt u net iets meer comfort toe aan uw boxspring. Met als bijkomend voordeel dat het er ook nog eens ontzettend luxe uitziet. Iedere ochtend wordt u wakker alsof u in een hotel heeft geslapen. Met hetzelfde comfort en dezelfde uitstraling.

Een topper matras 90x200 kopen

Een topper matras van 90x200 kopen kan niet via de website van Pullman. Misschien denkt u nu “wat bijzonder in deze tijd”, maar wij vinden dat helemaal niet bijzonder binnen onze branche. Het samenstellen van een boxspring is een heel persoonlijk en kostbaar proces. Het ligcomfort is moeilijk, al dan niet onmogelijk, via een scherm over te brengen. Wij geloven erin dat u een topper van 90x200 moet testen om te weten of deze past bij u en uw slaaphouding. Daarom hebben wij van Pullman er bewust voor gekozen om niet te starten met een webshop en ons volledig te focussen op onze Pullman dealers en eigen Pullman stores. Deze vindt u door het hele land, waardoor u overal terecht kan.

 

Advies bij het kopen van een topper 90x200

Wilt u advies bij het kopen van uw topper 90x200? Dan staan onze Pullman experts voor u klaar in de Pullman stores. Maar ook onze dealers kunnen u uitstekend adviseren bij de aankoop van de topper 90x200. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillen in materiaalgebruik, de behandelingen en eventuele tips geven op basis van uw slaaphouding. De ene slaper is de ander niet en daarom heeft iedereen een andere mate van support nodig. Hier schieten onze collega’s te hulp! Door hun ervaring en kennis kunnen zij ervoor zorgen dat u de beste keuze maakt en veel plezier zult ervaren van uw aankoop.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen