Pullman boxspring New York

Nu tot €400 korting op de Original meubelstof Linara

Stel zelf uw Pullman Original boxspringset samen en ontvang tot €400 korting op de meubelstof. Ongekend comfort, bekende kwaliteit.

Alle Original boxsprings

Kies zelf uw favoriete kleur

Dat de luxe stoffen van The ROMO Group een extra dimensie toevoegen aan het comfort en de uitstraling van Pullman Original hoeven we u niet verder uit te leggen. Het 25-jarige bestaan van de kwaliteitsstof Linara, die overigens beschikbaar is in maar liefst 360 verschillende kleurtinten, is een mijlpaal die Pullman Original graag met The ROMO Group meeviert.

New-York-Verstelbaar-070

Waar kwaliteit en grenzeloze creativiteit elkaar ontmoeten.

De Linara stof is een voortreffelijke katoen-linnenmix en heeft een prachtige, geborstelde afwerking met een uitzonderlijk zacht perzikhuidgevoel dat een luxueuze kwaliteit toevoegt aan Pullman Original.

Uw slaapkamer is de ruimte waar u tot rust komt. Er hangt een ontspannen sfeer zodat u zich helemaal kunt voorbereiden op de nacht. U zorgt voor een minimum aan prikkels en creëert een omgeving waarin u zich prettig voelt.

Kleur heeft daar een belangrijke bijdrage in. Met de 360 tinten waarin de Linara by ROMO stof beschikbaar is, vindt u altijd precies de kleur die naadloos aansluit bij uw slaapkamerinterieur. Linara dankt haar 25-jarig bestaan aan de uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid die de stof bezit. Een volle, stevige en kleurvaste stof die zijdezacht aanvoelt en vakkundig wordt toegepast op uw nieuwe Pullman Original bed.

Nu met kortingen tot €400 op meer dan 300 kleuren. Uw Pullman Original adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden. U herkent hem aan het gouden Original label in de winkelvinder.

Vind uw Pullman Original adviseur
Boxspring New York

Ontdek Pullman Original

Download de brochure

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen