Pullman boxspring 120x210

Boxspring 90x210

Men noemt een boxspring vaak ook wel een hotelbed. Dat komt omdat hotels omwille van de uitstraling en het comfortabele ligcomfort vaak kiezen om boxsprings in hun hotelkamers aan te bieden.

Eenpersoons boxspring 90x210

Een boxspring 90x210 wordt vaak ook wel een hotelbed genoemd. Dit komt omdat hotels vaak voor een boxspring kiezen in de hotelkamers: ze hebben een mooie uitstraling en een comfortabel ligcomfort. In hotels vind je vaak tweepersoons boxsprings, maar dit bed is natuurlijk ook als eenpersoons boxspring 90x210 verkrijgbaar. De standaard afmeting voor een eenpersoons boxspring is 90 centimeter in de breedte. Dit bied voor zowel kinderen als volwassenen meer dan voldoende ruimte om heerlijk te kunnen slapen. Bent u op zoek naar meer ruimte? Kies dan voor de boxspring 100x210 of de extra brede twijfelaar boxspring van 120x210.

De boxspring 90x210 combineren tot een groot bed

U kunt de boxspring 90x210 uiteraard ook combineren met een tweede boxspring van dat formaat. Als u er voor kiest om twee boxsprings te combineren tot een groot bed, kunt u bij Pullman kiezen voor een van zij-tot-zij geveerde boxspring. De pocketveren lopen dan in de breedte van rand tot rand. In het midden ervaart u geen enkel verschil in ligcomfort.

De lengte van uw boxspring 90x210

De lengte van uw nieuwe bed kunt u het beste bepalen door ongeveer 20 centimeter bij uw lichaamslengte op te tellen. Het is belangrijk dat u uitgestrekt in uw bed kunt liggen en uw voeten en benen voldoende ruimte hebben. Bent u bijvoorbeeld 190 centimeter lang? Kies dan de boxspring 90x210. Bent u langer? Dan kunt u beter voor de boxspring 90x220 kiezen.

Boxspring matras 90x210

Wat is een boxspring eigenlijk? De boxspring is het gestoffeerde onderstel van het boxspringbed. Bij Pullman kunt u bekleding kiezen in tientallen verschillende kleuren en stoffen. Kies aan de hand van het kleurenpalet in uw slaapkamer een bijpassende of juist contrasterende kleur. Bent u er nog niet helemaal uit? Kies dan voor een slaapkamer met rustige kleuren. Een rustige slaapkamer wordt aangeraden omdat uw brein dan minder getriggerd wordt met prikkels. Daarnaast wordt u slaperiger. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de lichtinval van de slaapkamer.

Boxspring matras 90x210

Heeft u de box gekozen? Dan kiest u op de box een boxspring matras 90x210. U kunt dit aanschaffen met of zonder topdekmatras. Bij Pullman heeft u de keuze uit standaard of firm ligcomfort. We nodigen u van harte uit om te testen welk matras het beste bij u, uw lichaam en uw voorkeuren past. Maak daarom een vrijblijvende afspraak met een Pullman dealer voor meer informatie.

Een goed matras kiezen

Een matras kiezen dat past bij uw voorkeuren en uw lichaam is erg belangrijk. U wilt natuurlijk een aantal jaren uitgerust wakker worden. Het is daarom bij uw keuze belangrijk om rekening te houden met persoonlijke voorkeuren en eigenschappen. Denk aan eventuele allergie├źn of de warmtebeleving tijdens uw slaap. Daarnaast zijn uw postuur, gewicht en lengte een ideale graadmeter voor de hardheid van het matras. Daardoor krijgt u steeds de correcte, ergonomische ondersteuning die u nodig heeft.

Maak uw boxspring 90x210 ├ęcht af

Maak van uw boxspring 90x210 en echt plaatje door het product af te werken met een van de vele, mooie hoofdborden uit onze collectie.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen