Pullman boxspring 120x210

Boxspring 120x210

Een boxspring 120x210 is een twijfelaar omdat u deze boxspring zowel alleen als met twee personen kunt beslapen.

De boxspring 120x210: de extra lange twijfelaar

De boxspring 120x210 is een twijfelaar die net een stukje langer is. Een boxspring 120x210 wordt ook wel een twijfelaar genoemd, omdat het bij dit formaat bed mogelijk is om er alleen in te slapen, maar ook met twee personen. Slaapt u alleen? Dan heeft u een zee aan ruimte in dit 120x210 bed. Slaapt u samen met uw partner in een 120x210 boxspring? Dan ligt u lekker knus en dicht bij elkaar in een bed. Hierdoor is het bed geschikt voor de romantische knuffelslapers.

Een boxspring 120x210 kopen?

De boxspring 120x210 is lekker compact. Hij zweeft door het formaat tussen een eenpersoons en een tweepersoons boxspring in. Een twijfelaar heeft gelukkig erg veel voordelen. Omdat het boxspringbed weinig ruimte in de slaapkamer inneemt, kunt u het prima plaatsen in kleine slaapkamers. Bij Pullman stelt u zelf een boxspring samen en kiest u welke kleur past bij uw voorkeuren. Het is daarbij mogelijk om het matras en het hoofdbord in dezelfde stijl aan te laten sluiten. U heeft bij ons namelijk de mogelijkheid om zelf alle onderdelen en accessoires samen te stellen. Kies voor een mooie, industriële slaapkamer of ga voor een tijdloze, Scandinavische stijl. Van tijdloos klassiek tot hip en trendy: u bepaalt.

Het formaat boxspring

Heeft u de extra lengte van het 120x210 niet nodig? Of heeft u juist een beetje extra lengte nodig? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een boxspring 120x200 of een boxspring 120x220.

Pullman kwaliteit

De boxspring bedden van Pullman ademen kwaliteit. Elke laag is namelijk zorgvuldig opgebouwd. Dit draagt bij aan een gezonde nachtrust. De boxspring is in feite de bedbodem die de stabiele basis vormt van het complete boxspringbed. Bovenop deze bodem legt u een Pullman matras 120x210. De grip van een Pullman matras op de Pullman boxspring 120x210 is optimaal. Het is daarom niet nodig om een voetbord of voetbeugels te installeren. Ook bij elektrisch verstelbare boxsprings is dit niet nodig. Hierdoor is het totaalbeeld van uw bed strakker én praktischer: het bed is makkelijker op te maken. Vindt u dat een voetbord bijdraagt aan de uitstraling van uw bed en slaapkamer? Of vindt u dat een bed niet compleet is zonder voetbord? Dan kunt u uiteraard een voetbord toevoegen, dit dient dan als esthetisch element.

Twijfelen over een twijfelaar 120x210 bed is niet nodig!

Maak de keuze voor het fijnste matras uit onze uitgebreide matrassencollectie. Ieder matras van Pullman is voorzien van ergonomisch geplaatste pocketveren. Daarnaast is het afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen voor een optimaal, persoonlijk ligcomfort. Pullman weet, dankzij onze jarenlange ervaring als matras- en boxspringfabrikant, welke impact warmte en transpiratie hebben tijdens uw slaap. Daarom selecteert Pullman ventilerende, temperatuur- en vochtregulerende materialen in de matraskern en in de hoes. De boxspring 120x210 is een 100% Nederlands vakmanschapsproduct, gemaakt met passie en toewijding. Bij de boxspring 120x210 is enkel het formaat gemiddeld. De kwaliteit? Daar hoeft u bij deze twijfelaar niet over te twijfelen!

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten
Bedlamp
Diverse voetenbanken

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen