Pullman boxspring Aspen verstelbaar

Boxspring 160x200

Een Pullman boxspring kunt u in verschillende afmetingen aanschaffen. Een populaire 2-persoonsafmeting voor een boxspring is de maat 160x200.

Een boxspring 160x200 kopen?

Een Pullman boxspring kunt u in verschillende afmetingen aanschaffen. Een populaire afmeting voor twee personen is de boxspring 160x200. Als u of uw partner veel beweegt tijdens het slapen, dan is het fijn dat u een beetje extra ruimte heeft. Is een boxspring 160x200 dan te klein? Dan kunt u ook kijken voor de boxspring 180x200 of de extra brede boxspring van 200x200. Vanwege praktische overwegingen zoals montage en levering bestaat een boxspring 160x200 altijd uit twee aparte boxsprings die tegen elkaar worden geplaatst. Deze hebben dan een afmeting van 80x200. Tijdens het slapen voelt u hier niets van, want u slaapt heerlijk op elke centimeter van uw matras.

Een boxspring 160x200 of langer?

Bent u langer en is een boxspring 160x200 te kort voor u? Kies dan voor een matras en bed dat 20 centimeter langer is dan uw eigen lichaamslengte. Op deze manier geniet u altijd van voldoende ruimte om heerlijk uitgestrekt in uw bed te slapen. De boxspring van 160x210 of 160x220 zijn dan misschien een beter formaat voor u.

Tweepersoons boxspring 160x200 compleet kopen bij Pullman

Een boxspring matras 160x200 bestaat uit meerdere lagen die samen uw bed vormen. De basis bestaat uit het gestoffeerde onderstel met poten. Dit is de boxspring. Boven op de boxspring legt u het Pullman boxspring matras 160x200. U heeft de keuze om dit te plaatsen met of zonder topdekmatras voor extra comfort. Een Pullman hoofdbord of voetbord maken de uitstraling van uw boxspring 160x200 helemaal compleet. Kies uit de verschillende stijlen om uw boxspring het pronkstuk van uw slaapkamer te maken. U heeft bij ons keuze uit stijlen als klassiek, romantisch, stoer, industrieel, landelijk of juist heel eigentijds. Het is tenslotte uw slaapkamer, met uw stijl en uw boxspring.

Boxspring 160x200 samenstellen

Een tweepersoons boxspring 160x200 stelt u samen met het boxspring matras 160x200 uit één deel. Daarnaast kunt u ook kiezen voor twee losse matrassen met een afmeting van 80x200. Kiest u voor een topdekmatras? Dan kunt u hierbij ook kiezen voor dezelfde afmetingen. Als u voor een Pullman matras kiest, heeft u de keuze uit een matras met standaard of firm ligcomfort. Houdt u van een soepel matras of gaat uw voorkeur toch uit naar meer stevigheid? De keuze van de hardheid van het matras is afhankelijk van uw lichaamslengte, het lichaamsgewicht en de lichaamsbouw. Hebben u en uw partner verschillende voorkeuren, maar wilt u toch samen op een grote boxspring 160x200 slapen? Dat is bij Pullman geen probleem. Wij kunnen namelijk twee hardheden combineren in een matras. Dit is dan volledig afgestemd op uw wensen en slaapbehoeften. Maak een afspraak met uw Pullman dealer of kom gerust even langs in een van de showrooms verspreid over Nederland en Vlaanderen.

Inspiratie voor uw boxspring 160x200

Bent u op zoek naar nog meer slaapkamer inspiratie? Als u kiest voor extra comfort van een topper of topdekmatras op uw Pullman boxspring 160x200 kan het matras ook worden voorzien van de boxspring meubelstof. Zo krijgt uw boxspring 160x200 bed een totaal andere, meer Scandinavische stijl.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Ronde poten
Vierkante poten
Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen