Pullman boxspring Seattle

Boxspring 160x220

Een boxspring 160x220 is populair in Nederland. De Nederlandse bevolking is bovengemiddeld lang ten opzichte van de rest van de wereldbevolking en vaak is een standaard maat van 200cm simpelweg niet lang genoeg.

De boxspring 160x220

De boxspring 160x220 is ontzettend populair in Nederland. De Nederlandse bevolking is bovengemiddeld lang ten opzichte van de rest van de wereldbevolking, hierdoor is een standaard maat van 200 centimeter niet lang genoeg. Vooral als u lekker uitstrekt en ontspannen wil uitrusten is een boxspring 160x220 geschikt.

De juiste lengte voor een boxspring

Een handige tip voor als u een bed gaat kiezen: kies altijd een bed dat minimaal 20 centimeter langer is dan uw eigen lichaamslengte. Heeft u niet de lengte van een boxspring 160x220 nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een boxspring met een kortere lengte. Bijvoorbeeld de boxspring 160x210 of de boxspring 160x200.

De 2 persoons boxspring 160x220 combineren

De boxspring is het basisonderdeel van het boxspringbed. De bedbodem zorgt voor een stabiele ondersteuning van het matras en/of de topper. De boxspring is opgebouwd uit een kern van boxspringveren. Pullman combineert twee lighelften probleemloos samen tot een groot bed. Afhankelijk van uw keuze kan dit zelfs naadloos met van zij tot zij geveerde en in de breedte gelijk geplaatste pocketveren in uw 2 persoons boxspring 160x220. Niets staat zo uw ongestoorde nachtrust nog in de weg. Combineer de boxspring 160x220 met een wit, of colour matras en kies eventueel nog een comforttopper: u heeft een zelf samengesteld boxspringbed. Maak het geheel af met een van de prachtige hoofdborden uit het Pullman assortiment. Dit is dé blikvanger van uw boxspring 160x220.

Een boxspring 160x220 kopen bij Pullman

Slaapt u in een bed van 160x220? Dan kunt u twee matrassen van 80x220 naast elkaar combineren. Steeds vaker wordt er gekozen voor twee losse matrassen, omdat beide bedpartners dan ongestoord samen kunnen slapen. Het belang van een kwalitatief goede nachtrust voor een goede gezondheid en welbevinden wordt namelijk steeds duidelijker. Kiest u voor het gemak en comfort van een elektrisch verstelbare Pullman boxspring 160x220? Dan is het ook makkelijk dat u beide lighelften onafhankelijk van elkaar kunt verstellen.

Voorkeur voor hardheden

Het komt vaak voor: mensen willen graag in een groot matras slapen, maar de voorkeur in de hardheid van het matras van beide bedpartners is verschillend. Kan dat? Uiteraard. Bij Pullman heet deze combinatie de ‘je t’aime’ uitvoering. Vanaf een breedtemaat van 140 centimeter kan Pullman dit voor u realiseren.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig? Pullman nodigt u graag uit om te testen wat het beste bij u past. Maak daarom een afspraak met een Pullman dealer, u vindt er altijd wel eentje bij u in de buurt. De Pullman expert laat u graag zien wat er allemaal mogelijk is. U kunt kiezen uit een waaier aan stoffen in verschillende texturen en kleuren. Daarnaast krijgt u direct een goede indruk van alle mogelijkheden die Pullman biedt wat betreft de keuze in hoofdborden, boxsprings, poten, matrassen, topdekmatrassen en accessoires. De betere woon- of beddenspeciaalzaak is een bron van inspiratie die u bijstaat in de zoektocht naar heerlijke nachtrust.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Private Light
Ronde poten
Vierkante poten
Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen