Pullman boxspring Madison

Boxspring 180x200

De meest populaire 2-persoonsafmeting voor een boxspring is de maat 180x200. Slaapt u samen met een bedpartner en heeft u beiden graag voldoende ruimte, maar slaapt u ook wel regelmatig lekker knus tegen elkaar? Dan is dit het ideale formaat.

Een Pullman boxspring 180x200 compleet kopen

De meest populaire afmeting voor een tweepersoons boxspring is de boxspring 180x200. Slaapt u samen met uw bedpartner, maar heeft u wel behoefte aan voldoende slaapruimte? Dan is de boxspring 180x200 het ideale formaat. Als u en uw partner graag extra beweegruimte wil, dan klinkt een queensize of een kingsize bed als muziek in de oren. Overweeg dan of een extra brede boxspring met een afmeting van 200x200 iets voor u is.

Boxspring 180x200 bedden

De boxspring 180x200 wordt altijd met twee aparte boxspring bedden geleverd. Deze worden tegen elkaar geplaatst. Dankzij de van rand tot rand geveerde Pullman boxspring 180x200, die u zelf kunt kiezen en samenstellen, sluiten de boxspringbedden naadloos op elkaar aan. Ook de elektrisch verstelbare Pullman boxspring is verkrijgbaar met de van zij tot zij geveerde pocketveren. Zo geniet u van al het comfort en luxe, zonder in te hoeven leveren op ligcomfort.

De lengte van de boxspring matras 180x200

Een boxspring matras 180x200 is het meest voorkomende formaat voor een boxspring. Is uw lichaamslengte langer dan 180 centimeter? Dan kunt u het beste kiezen voor een matras dat 20 centimeter langer is. U heeft dan altijd voldoende ruimte in uw bed. De boxspring met de afmetingen van 180x210 of 180x220 is dan de beste keuze voor u.

Ongestoord slapen met twee

Samen met de boxspring 180x200, het matras en het eventuele topdekmatras herkent u direct meerdere lagen die samen uw boxspring 180x200 compleet vormen. Het mooie gestoffeerde onderstel met poten naar keuze vorm de basis van de boxspring. Daar bovenop komt het Pullman matras. Deze kunt u gebruiken met of zonder topdekmatras. Het gebruik van een topper zorgt voor extra soepel ligcomfort. De uitstraling van uw bed wordt compleet door een hoofdbord te laten bevestigen. Dit bepaalt echt de stijl van uw bed én het maakt de look van uw slaapkamer helemaal af. Hierdoor creëert u uw eigen droomkamer.

Stoffenkeuze

Pullman biedt een uitgebreide keuze in meubelstoffen. Daardoor kunt u veel keuzes maken die passen bij uw eigen smaak en voorkeuren. De stoffen van Pullman zijn allemaal verschillend van kleur en textuur, maar allemaal van dezelfde hoge kwaliteit en mate van duurzaamheid. U kiest zelf welke stof het beste past bij uw interieur.

Uw boxspring 180x200 samenstellen

Tweepersoons boxspring uitvoeringen van 180x200 stelt u samen met één grote boxspring matras 180x200 of met twee losse eenpersoons matrassen met een afmeting van 90x200. Een topper kunt u met dezelfde afmetingen combineren. De hard- of zachtheid die het beste bij uw lichaam past, is afhankelijk van verschillende factoren. Lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsbouw zijn voorbeelden van belangrijke factoren. Bij Pullman combineren we, als u daar behoefte aan heeft, twee hardheden in een groot matras. Een handige tabel biedt inzicht in welke keuze u het beste kunt maken. Voor optimaal advies op maat kunt u het beste een afspraak maken bij de Pullman dealer.

Scandinavische stijl

Uw Pullman matras 180x200 kan worden voorzien van dezelfde meubelstof als de rest van uw boxspring 180x200. Als u de combinatie maakt met een Pullman topdekmatras, is dat ook aan te raden. Op die manier krijgt uw boxspring bed een volledig andere, meer Scandinavische stijl. Waan uzelf in een prachtige setting en maak uw slaapkamer af met een mooi vloerkleed of een klassieke sprei.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen