Pullman boxspring Nashville zij 1813 x 1360

Boxspring 180x200

De meest populaire 2-persoonsafmeting voor een boxspring is de maat 180x200. Slaapt u samen met een bedpartner en hebben jullie beiden graag extra veel plaats? Overweeg dan of een extra brede boxspring van 200x200 wat voor jullie is.

Een Pullman boxspring 180×200 compleet kopen

Een boxspring van 180×200 wordt altijd met 2 aparte boxsprings geleverd, die tegen elkaar worden geplaatst. Dankzij de van rand tot rand geveerde Pullman boxspring, die u kan kiezen, sluiten de beide boxsprings naadloos op elkaar aan. Ook de elektrisch verstelbare Pullman boxspring is verkrijgbaar met de van zij tot zij geveerde pocketveren. Zo kan u genieten van alle comfort en luxe zonder in te boeten op ligcomfort.

Als uw lichaamslengte groter is dan 180cm dan kiest u best 20cm langere boxsprings. Als u in ruglig of zijlig uitgestrekt ligt heeft u altijd voldoende plaats in uw bed. De boxspring 180×210 of boxspring 180×220 zijn dan de beste keuze.

Ongestoord slapen met twee

Samen met de boxspring, de matras en de eventuele topdekmatras herkent u meteen meerdere lagen die samen uw complete boxspring 180×200 vormen. Het fraai gestoffeerde onderstel met poten naar keuze vormt de basis van de eigenlijke boxspring. Hier bovenop combineert u de Pullman matras 180×200. Deze kan u met of zonder topdekmatras gebruiken. Een topper zorgt voor extra soepel ligcomfort. De uitstraling van uw bed wordt pas compleet als u een hoofdbord laat bevestigen. Het bepaalt de stijl en maakt de look van uw slaapkamer echt af.

We bieden u een uitgebreide keuze meubelstoffen, daardoor kan u veel persoonlijke keuzes maken. De stoffen zijn verschillend van textuur en kleur. U bepaalt zelf welke stof het best past in uw interieur.

Tweepersoons boxspring uitvoeringen van 180×200 stelt u samen met één groot boxspring matras 180×200 of 2 aparte eenpersoonsmatrassen van 90×200. Een topper kan u met dezelfde afmetingen combineren. De stramheid of hardheid die het best bij uw lichaam past is afhankelijk van factoren zoals lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsbouw. Bij Pullman combineren we, indien u dat wenst, zelfs twee hardheden in één groot matras. Een handige tabel biedt inzicht in welke keuze u best maakt echter voor een goed advies maakt u best een afspraak met uw Pullman dealer.

Uw Pullman matras kan worden voorzien van meubelstof. Als u de combinatie maakt met een Pullman topdekmatras is dat aan te raden want zo krijgt uw boxspring bed een totaal andere, meer scandinavische, stijl.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen