Pullman merkwaarden Marlous

Boonman Beddenspeciaalzaak Oss

Bij Boonman bedden Oss vindt u een groot aanbod slaapcomfort. In de winkel is Pullman één van de vooraanstaande merken waarmee wij werken. Pullman kiest net als wij voor topkwaliteit producten en materialen. De flexibiliteit met betrekking tot levertijden waarderen wij enorm. Pullman is wat de beddenspeciaalzaak nodig heeft en waar de consument blij van wordt.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Frankenweg 41
  • 5349 AP OSS

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Boonman Beddenspeciaalzaak Oss?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Airconditioning
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Boonman Beddenspeciaalzaak Oss reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Boonman Beddenspeciaalzaak in Oss, Noord-Brabant

Als u een beddenspeciaalzaak in Noord-Brabant zoekt, met name in de regio Oss, kunt u haast niet om Boonman Bedden heen. Met maar liefst zes vestigingen verspreid over Noord-Brabant, is Boonman Bedden een waar begrip in de slaapwereld. Slaapt u slecht? Ondervindt u klachten tijdens het slapen of bent u gewoon toe aan vervanging van uw bed? Laat de slaapspecialisten bij Boonman Bedden Oss u vrijblijvend adviseren. Het brede assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers) dat u in deze beddenwinkel kunt ervaren is royaal. Ook het exclusieve Pullman Original, met zijn innovatieve Triple Pocket Inside pocketveringsysteem, kunt u ervaren bij Boonman Bedden Oss. De nieuwe dimensie in slaapkwaliteit die u uw mooiste dromen bezorgt.

Een nieuw bed kopen bij Boonman Bedden Oss

Boonman Bedden Oss bedient een ruim spectrum aan klanten, die allemaal hetzelfde doel beogen: het creëren van hun eigen persoonlijke optimale slaapomgeving. Elk lichaam is uniek en verdient de juiste ondersteuning en het juiste slaapklimaat. Boonman Bedden kan u adviseren bij tal van slaapgerelateerde klachten en slaapproblemen. Dit kan gaan van rug-, nek- en heupklachten tot overmatig zweten en zelfs snurken. Het voor u perfecte ligcomfort vindt u bij Boonman Bedden in Oss. Wilt u graag een zo ruim mogelijk aanbod en een zo uitgebreid mogelijk advies? Stap dan ook eens binnen bij de Boonman Bedden vestigingen in Best, Schijndel, Den Bosch, Tilburg of Son. Welke vestiging u ook bezoekt, Bij Boonman Bedden is uw slaapkwaliteit in de goede handen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen