Bos Bedden Droom Bedden

JANZEN giftset cadeau
Ontvang van 6 april t/m 31 mei 2023 een JANZEN giftset cadeau bij aankoop van een Pullman matras. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel. Plan uw bezoek aan onze winkel online en ontvang een draadloze Pullman bluetooth speaker bij uw aankoop.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Den Hulst 33
  • 7711 GK NIEUWLEUSEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Bos Bedden Droom Bedden?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Airconditioning
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Bos Bedden Droom Bedden reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De beddenspeciaalzaak in Nieuwleusen, Overijssel

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Nieuwleusen? Met ruim 40 jaar ervaring en een breed assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers) is deze beddenwinkel in Nieuwleusen een begrip in Overijssel. Bos Bedden Droom Bedden voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Nieuwleusen, Zwolle, Staphorst, Ommen, Hardenberg en Raalte bent u bij Bos Bedden Droom Bedden in Nieuwleusen aan het juiste adres. Bos Bedden Droom Bedden is een erkend Pullman dealer. Ook beschikt deze beddenzaak over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Een nieuw bed kopen bij Bos Bedden Droom Bedden

Bos Bedden Droom Bedden biedt ruim 3000m3 aan slaapplezier. U vindt er zonder zorgen een ruime selectie aan boxsprings en matrassen. Wat het beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Bos Bedden Droom Bedden heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Bos Bedden Droom Bedden in Nieuwleusen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen