Bos Bedden Nijverdal

Maak kennis met verschillende boxsprings en matrassen uit het Pullman assortiment bij Bos Bedden in Nijverdal. Een 3000m2 ruime winkel waar u in alle rust kunt proefliggen en u laten adviseren door de slaapspecialisten. Zij staan voor u klaar en beschikken over voldoende kennis rondom slaapproducten, om u te voorzien van het allerbeste advies. Met zoveel vierkante meters aan merken en producten weet u zeker dat u een bed, matras of topper vindt welke perfect aansluit op uw voorkeuren. Lees snel verder voor meer informatie!

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Albert Einsteinstraat 11
  • 7442 DK NIJVERDAL

Locatie

Parkeren Gratis parkeergelegenheid bij de winkel.

Waarom Bos Bedden Nijverdal?

  • Airconditioning
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Bos Bedden Nijverdal reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De beddenspeciaalzaak in Nijverdal, Overijssel

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Nijverdal? Met ruim 40 jaar ervaring en een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en toppers bent u aan het juiste adres bij Bos Bedden in Nijverdal. Een goede nachtrust is een belangrijke factor in ons leven. Maak daarom een matraskeuze die bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nacht of juist warm, de specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment bent u bij Bos Bedden Nijverdal in Nijverdal precies goed. Dekkers Slaapcomfort is een erkend Pullman dealer, waardoor u het assortiment van de Pullman Silverline en de Pullman Goldline matrassen zelf kunt ervaren. Ook beschikt de beddenzaak over verschillende modellen Pullman boxsprings. Zo bent u altijd verzekerd van professioneel advies voor een optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Bos Bedden Nijverdal is de beddenspeciaalzaak waar de klant altijd prioriteit is. Deze winkel heeft voor ieder wat wils. U zult dus niet ontevreden de winkel verlaten. Ga voor zekerheid en kom naar Bos Bedden in Nijverdal. Online bestellen kan een teleurstelling opleveren, omdat u dan niet het matras kunt ervaren. Bespaar uzelf deze teleurstelling en koop uw Pullman product bij deze officiƫle dealer. De medewerkers kijken ernaar uit om u te helpen bij het vergroten van uw slaapcomfort. Mocht u vragen hebben over de werkwijze van Bos Bedden in Nijverdal, dan kunt u deze altijd neerleggen bij de klantenservice.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen