Pullman merkwaarden Marlous

Bronsvoord Woninginrichter en Slaapspecialist

U kunt Pullman modellen, matrassen of boxsprings ervaren bij een uitgebreid netwerk van geselecteerde dealers door heel Nederland. Onze dealers lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe.
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Schoolstraat 10
  • 7437 AE BATHMEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Bronsvoord Woninginrichter en Slaapspecialist?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Bronsvoord Woninginrichter en Slaapspecialist reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Bronsvoord Woninginrichter en Slaapspecialist in Bathmen, Overijssel

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Bathmen? Deze beddenwinkel in Bathmen, Overijssel biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Bronsvoord Woninginrichter en Slaapspecialist voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Bathmen, Olst-Wijhe, Raalte, Rijssen-Holten, Lochem en Voorst bent u bij Bronsvoord Woninginrichter en Slaapspecialist in Bathmen aan het juiste adres. Bronsvoord Woninginrichter en Slaapspecialistis een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Bronsvoord Woninginrichter en Slaapspecialist over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Bronsvoord Woninginrichter en Slaapspecialist is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereenverschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Bronsvoord Woninginrichter en Slaapspecialist heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassenzelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Bronsvoord Woninginrichter en Slaapspecialist in Bathmen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen