Pullman merkwaarden Richard

Dekkers Slaapcomfort

โ€œBij ons slaagt u altijdโ€ met deze wijsheid in het achterhoofd kunt u met een gerust hart op zoek naar de verschillende boxsprings en matrassen uit het Pullman assortiment bij Dekkers Slaapcomfort in Rijswijk. U kunt er in alle rust proefliggen en u laten adviseren door de slaapspecialisten in onze winkel. Wilt u dat een van onze adviseurs van Dekkers Slaapcomfort alle tijd voor u neemt? Dan raden wij u aan om een persoonlijke afspraak te maken. Zo weet u zeker dat het nooit te druk is in de winkel, om goed geholpen te worden.
Pullman Express actie

Gratis bedverlichtingspakket t.w.v. โ‚ฌ255

Bij aankoop van een ๐—ฃ๐˜‚๐—น๐—น๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—˜๐˜…๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—ฏ๐—ผ๐˜…๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฒ๐˜ ontvangt u tijdelijk een ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐˜. Bezoek de Pullman adviseur in uw regio voor de voorwaarden.

Dealers

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Kerklaan 26-36
  • 2282 CK RIJSWIJK

Locatie

Parkeren Betaald parkeren bij de winkel

Waarom Dekkers Slaapcomfort?

  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Airconditioning
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Dekkers Slaapcomfort reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De beddenspeciaalzaak in Rijswijk, Zuid-Holland

Dekkers Slaapcomfort in Rijswijk is al meer dan 50 jaar een expert in het aanbieden van alles op het gebied van slaap en het maken van kasten op maat. Dekkers Slaapcomfort heeft alles in huis om u van de nodige informatie te voorzien. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Rijswijk, Den Haag, Westland, Midden-Delftland, Delft, Leidschendam, Voorburg bent u bij Dekkers Slaapcomfort in Rijswijk aan het juiste adres. Dekkers Slaapcomfort is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt deze beddenzaak over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Een bed kopen bij Dekkers Slaapcomfort

Dekkers Slaapcomfort is een ervaren familiebedrijf. U wordt betrokken en warm ontvangen. Dekkers Slaapcomfort is dรฉ beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Welk matras of boxspring dat is, verschilt van persoon tot persoon. Om erachter te komen wat bij jou past kom je bij Dekkers Slaapcomfort langs en stel je al jouw vragen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen