Pullman merkwaarden Pascal

Enkhuizer Bedstede

Al meer dan 35 jaar is Enkhuizer Bedstede in Grootebroek een uitmuntend begeleider in de zoektocht naar een heerlijke nachtrust. U kunt er een ruime collectie Pullman matrassen en boxsprings bewonderen, in alle rust proefliggen en u laten adviseren door de slaapspecialisten van Bedstede Grootebroek. De winkel biedt een breed scala aan bedden van hoge kwaliteit, van traditionele frames tot verstelbare slaapsystemen. Alle producten worden uitvoerig getest op comfort en een acceptabele levensduur. Lees snel verder voor meer informatie over Enkhuizer Bedstede.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Nijverheidsweg 13
  • 1613 DZ GROOTEBROEK

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Enkhuizer Bedstede?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Levering op zaterdag mogelijk
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Enkhuizer Bedstede reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Een nieuw bed kopen

Enkhuizer Bedstede is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Omdat ieder mens uniek is, is ook het ideale slaapsysteem voor iedereen verschillend. Laat u hierin adviseren door de ervaren slaapspecialisten bij Enkhuizer Bedstede in Grootebroek. Want een goede nachtrust is zeer bepalend voor het functioneren overdag. U wilt natuurlijk wel fris en vol energie aan uw bureau kunnen zitten, kunnen sporten en genieten van de dag. Dit kan alleen wanneer uw lichaam voldoende is uitgerust en u kiest voor het beste bed op de markt. Dankzij de Pullman collectie bij Enkhuizer Bedstede, weet u zeker dat dit goed zit!

De beddenspeciaalzaak in Grootebroek, Noord-Holland

Bent u eindelijk klaar om uw matras te upgraden en afscheid te nemen van onrustige nachten? Kijk dan niet verder dan Enkhuizer Bedstede, de eerste beddenwinkel van Nederland. Zij bieden een breed scala aan bedden van hoge kwaliteit, van traditionele veermatrassen tot luxe traagschuim opties. We hebben niet alleen een aantal van de meest comfortabele bedden op de markt, maar bedden van het hoog gewaardeerde merk: Pullman. Bovendien staat het team van deskundige verkopers altijd klaar om klanten te begeleiden bij het soms overweldigende proces van het uitzoeken van een matras of bed. Dus of u nu op zoek bent naar een nieuw bed voor uzelf of misschien voor een logeerkamer, Enkhuizer Bedstede heeft alles wat u nodig heeft om elke nacht heerlijk te dromen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen