Pullman merkwaarden Pascal

Frans Mets / De Bedderij

Sinds 1960 is Frans Mets / De Bedderij een begrip in Bergschenhoek. U komt terecht bij een klantgericht familiebedrijf met een jarenlange ervaring en een excellente service. De complete Pullman collectie kunt u bekijken en uitproberen in de meer dan 5000m2 grote showroom. U bent welkom om in alle rust uw matras of boxspring uit te proberen en u te laten adviseren. Laat u inspireren door de laatste woontrends, want zeg nu zelf; heerlijk slapen combineren met een prachtige slaapkamer dat is een droom! De showroom is 7 dagen per week voor u geopend.
Pullman Express actie

Gratis bedverlichtingspakket t.w.v. €255

Bij aankoop van een 𝗣𝘂𝗹𝗹𝗺𝗮𝗻 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗼𝘅𝘀𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗲𝘁 ontvangt u tijdelijk een 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗯𝗲𝗱𝘃𝗲𝗿𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀𝗽𝗮𝗸𝗸𝗲𝘁. Bezoek de Pullman adviseur in uw regio voor de voorwaarden.

Dealers

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Bergweg Zuid 140
  • 2661 CW BERGSCHENHOEK

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Frans Mets / De Bedderij?

  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Advies aan huis
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Frans Mets / De Bedderij reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Deskundig advies over uw bed in Bergschenhoek, Rotterdam

Op zoek naar een prachtig bed, een heerlijke boxspring of lekker matras in de regio van Bergschenhoek? Frans Mets / De Bedderij is gespecialiseerd op het gebied van wonen en slapen. Zij bieden een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en toppers. De jarenlange ervaring van de getrainde adviseurs is van toegevoegde waarde als u zoekt naar de slaapoplossing afgestemd op uw comfortwensen en uw lichaam. Niet iedereen heeft dezelfde voorkeur voor bijvoorbeeld warmte tijdens de slaap. Heeft u het eerder te warm of juist te koud tijdens de nacht? En hoe is het met uw comfortwensen? Slaapt u graag goed ondersteund of gaat uw voorkeur naar een zacht bed?Wij geven u het juiste advies. Als een erkend Pullman dealer, kunt bij ons terecht voor de complete collectie. U kunt hier het assortiment Pullman Original, Pullman Goldline en Pullman Silverline matrassen persoonlijk uitproberen. Daarnaast toont deze woonwinkel vele verschillende modellen Pullman boxsprings.

Een nieuw bed kopen bij Frans Mets / De Bedderij

Frans Mets / De Bedderij is gespecialiseerd in wonen en slapen. De ruime slaapafdeling is uitgerust met een breed aanbod aan boxsprings, matrassen en bedden om u te kunnen verzekeren van de juiste keuze voor uw gezonde nachtrust. Iedere individuele slaper kent zijn of haar eigen voorkeur. Wij kunnen u een totaaloplossing bieden voor uw slaapkamer. Naast matrassen bieden wij ook:  ledikanten, bedden voor kleine ruimtes en slaapcomfort voor ouderen. Maak een afspraak en laat u begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe Pullman matras of boxspring.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen