Pullman merkwaarden Richard

Hoorn Beddenhuis

Ervaar het Pullman assortiment bij Hoorn Beddenhuis. Onze slaapprofessionals lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe. Uw tijd is kostbaar. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de adviseur in de winkel alle tijd heeft voor uw vragen? Plan uw bezoek aan de winkel dan online via onderstaande button.

Pullman voorjaarscampagne Linara by ROMO

Nu tot â‚Ŧ400 korting op meer dan 300 kleurtinten van de luxe stof Linara

Ontvang nu 𝘁đ—ŧ𝘁 â‚Ŧ𝟰đŸŦđŸŦ 𝗸đ—ŧđ—ŋ𝘁đ—ļđ—ģ𝗴 op de luxe kwaliteitsstof Linara by ROMO en laat uw nieuwe đ—Ŗ𝘂𝗹𝗹đ—ē𝗮đ—ģ đ—ĸđ—ŋđ—ļ𝗴đ—ļđ—ģ𝗮𝗹 đ—¯đ—ŧ𝘅𝘀đ—Ŋđ—ŋđ—ļđ—ģ𝗴 stofferen in ÊÊn van de đŸ¯đŸ˛đŸŦ đ—¯đ—˛đ˜€đ—°đ—ĩđ—ļđ—¸đ—¯đ—Žđ—ŋ𝗲 𝗸𝗹𝗲𝘂đ—ŋ𝘁đ—ļđ—ģ𝘁𝗲đ—ģ. Bezoek onze winkel en kies de kleur die helemaal bij uw slaapkamerinterieur past.

Over Linara by ROMO
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Stationsstraat 2
 • 7772 CJ HARDENBERG

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Hoorn Beddenhuis?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Airconditioning
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Hoorn Beddenhuis reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Hoorn Beddenhuis in Hardenberg, Overijssel

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Hardenberg? Deze beddenwinkel in Hardenberg, Overijssel biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Hoorn Beddenhuis voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Hardenberg, De Wolden, Hoogeveen, Coevorden, Twenterand, Ommen en Staphorst bent u bij Hoorn Beddenhuis in Hardenberg aan het juiste adres. Hoorn Beddenhuis is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Hoorn Beddenhuis over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Hoorn Beddenhuis is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Hoorn Beddenhuis heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voorlange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Hoorn Beddenhuis in Hardenberg.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen