Pullman merkwaarden Barbara

OOST Slaapcomfort Sinds 1935

Ontdek de verschillende boxsprings en matrassen uit het Pullman assortiment bij Oost Slaapcomfort dat al sinds 1935 in Amsterdam is gevestigd. Een familiebedrijf met historie. Proefliggen is bij deze winkel geen probleem! Het team ziet zichzelf niet als beddenverkopers, maar het als slaapadviseurs. Doordat dit team beschikt over de nodige kennis, weten zij precies hoe ze kunnen helpen uw slaapkwaliteit te verbeteren. Een nieuw bed of een nieuw matras aanschaffen, dat doet u niet dagelijks. Zorg er daarom voor dat u goed voorbereid bent en weet welke vragen u kunt stellen. Misschien heeft u wel een aantal ongemakken tijdens uw slaap die u graag opgelost wilt zien. Of kunnen u en uw partner er samen niet uitkomen door jullie verschillende slaapstijlen. Voor al deze en andere vragen bent u bij Oost Slaapcomfort aan het juiste adres.
Pullman Express actie

Gratis bedverlichtingspakket t.w.v. €255

Bij aankoop van een 𝗣𝘂𝗹𝗹𝗺𝗮𝗻 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗼𝘅𝘀𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗲𝘁 ontvangt u tijdelijk een 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗯𝗲𝗱𝘃𝗲𝗿𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀𝗽𝗮𝗸𝗸𝗲𝘁. Bezoek de Pullman adviseur in uw regio voor de voorwaarden.

Dealers

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Zeeburgerpad 80 - 85
  • 1019 AD AMSTERDAM

Locatie

Parkeren Betaald parkeren bij de winkel

Waarom OOST Slaapcomfort Sinds 1935?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij OOST Slaapcomfort Sinds 1935 reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De beddenspeciaalzaak in Amsterdam, Noord-Holland

Bent u op zoek naar een bekende beddenspeciaalzaak met bijna 90 jaar ervaring in de regio van Amsterdam? Deze beddenwinkel in Amsterdam, Noord-Holland, biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en toppers. Oost Slaapcomfort Sinds 1935 voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze. Oost Slaapcomfort Sinds 1935 is een van onze vele Pullman dealers en biedt u een mooi overzicht van wat onze collectie te bieden heeft. Pullman en Oost Slaapcomfort sluiten naadloos op elkaar aan. Hun kennis en ervaring gaat bijna net zo ver terug als dat van ons, waardoor deze dealer ontzettend goed past bij ons product en merk.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Oost Slaapcomfort Sinds 1935 is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Hun showroom beschikt over een totale oppervlakte van 5000 vierkante meter, waardoor u gerust kunt spreken van een zeer uitgebreid aanbod. U kunt het aanbod van Pullman op onze website al even rustig bekijken en kunt dit vervolgens uit gaan proberen bij Oost Slaapcomfort in Amsterdam. Ze zijn dé bestemming voor Pullman matrassen, kussens en dekbedden, met een breed scala aan mogelijkheden. Wat het beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Laat u hierin met een vleugje Amsterdamse humor adviseren door de slaapspecialisten bij Oost Slaapcomfort Sinds 1935 in Amsterdam.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen