Pullman merkwaarden Marlous

Slaapboulevard Kwakernaat

Ontdek de verschillende boxsprings en matrassen uit het Pullman assortiment bij Slaapboulevard Kwakernaat aan het industrieterrein in Heinenoord in de gemeente Blaaksedijk. Een deskundig advies, daar nemen wij graag de tijd voor. Wilt u ervan verzekerd zijn dat Slaapboulevard Kwakernaat niet druk is met andere klanten? Plan dan uw bezoek van tevoren in om er zeker van te zijn dat wij u ook écht goed kunnen helpen. Neemt u hier niet voldoende de tijd voor, dan kan het helaas zo zijn dat u eindigt met een miskoop. Daarom raden wij aan om naar de winkel toe te komen en hier samen met onze experts het matras of bed van uw dromen te vinden.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Boonsweg 7
 • 3274 LH HEINENOORD

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Slaapboulevard Kwakernaat?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Airconditioning
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Slaapboulevard Kwakernaat reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De beddenspeciaalzaak in Blaaksedijk, Zuid-Holland

Woont u in Zuid-Holland en bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Blaaksedijk? In de winkel kunt u meer dan 130 slaapkamer opstellingen terugvinden, dus voor een uitgebreid assortiment bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontvangen regelmatig klanten uit de plaatsen: Blaaksedijk, Dordrecht, Drimmelen, Moerdijk, Zwijndrecht, Barendrecht, Albrandswaard, Nissewaard en Goeree-Overflakkee. Slaapboulevard Kwakernaat is een officiële Pullman dealer, waardoor u zeker weet dat u kunt rekenen op het allerbeste advies over dit specifieke merk. Ook beschikt deze beddenzaak over verschillende boxsprings van Pullman. Eigenlijk kunt u dus zeggen dat u bij ons kunt slagen voor uw gehele slaapkamer. Doe dit met een goed gevoel en vertrouwen. Want een bed samenstellen en aanschaffen kan een behoorlijke investering zijn. U mag verwachten dat u jaren en jaren lang plezier ervaart van dit matras. Zorg er daarom voor dat u uw keuze weloverwogen maakt, onderbouwd met het advies van onze experts. Deze winkel is CBW erkend dus u bent altijd verzekerd van een professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Een bed kopen bij Slaapboulevard Kwakernaat

Een bed kopen bij Slaapboulevard Kwakernaat? Dat is om meerdere redenen een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan de keuzemogelijkheden. Hoe groter het assortiment, hoe groter de kans dat u slaagt. En met de grootte van ons assortiment zit dat wel goed! Maar ook onze kennis en ervaring zijn zeker redenen om bij ons uw matras of bed aan te schaffen. Om nog maar te zwijgen over de hoog aangeschreven merken zoals: Pullman. Is de keuze te breed? Dan staan onze medewerkers voor u klaar om u te begeleiden in uw keuzeproces. Laat u adviseren door de slaapspecialisten bij “Slaapboulevard Kwakernaat” in Blaaksedijk. Wij helpen onze klanten onder het motto ‘jouw nachtrust is onze zorg’. Want alleen zo kunnen wij u de allerbeste nachtrust garanderen. Zie wij u snel bij Slaapboulevard Kwakernaat? Mocht u nog vragen hebben die ook telefonisch beantwoord kunnen worden, bel ons dan gerust!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen