Pullman merkwaarden Richard

Slaapkenner Nico van de Nes

Ervaar het Pullman assortiment bij Slaapkenner Nico van de Nes. Onze slaapprofessionals lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe. Uw tijd is kostbaar. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de adviseur in de winkel alle tijd heeft voor uw vragen? Plan uw bezoek aan de winkel dan online via onderstaande button.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Drechterlandsedijk 14
  • 1645 RH URSEM

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Slaapkenner Nico van de Nes?

  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Slaapkenner Nico van de Nes reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Slaapkenner Nico van de Nes in Ursem, Noord-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Ursem? Slaapkenner Nico van de Nes in Ursem, Noord-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Slaapkenner Nico van de Nes voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Ursem, Noorddijk, Schermerhorn, Oterleek, Oostmijzen, Noordbeemster, Westbeemster en De Goorn bent u bij Slaapkenner Nico van de Nes in Ursem aan het juiste adres. Slaapkenner Nico van de Nes is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Slaapkenner Nico van de Nes over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Slaapkenner Nico van de Nes is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Slaapkenner Nico van de Nes heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Slaapkenner Nico van de Nes in Ursem.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen