Pullman merkwaarden Marlous

Slapen doe je Zo…

Reeds 40 jaar geeft Slapen doe je zo advies over goed en vooral lekker slapen. Onze slaapspecialisten overleggen met u welk matras het beste bij u past om weer jarenlang lekker te slapen en uitgerust wakker te worden. Vakkundig en objectief met een ruime keuze uit onze merken voor zowel een los matras tot aan een complete nieuwe boxspringcombinatie. Ons eigen en vakkundig bezorgteam installeert uw aankoop bij u thuis.
Pullman Express actie

Gratis bedverlichtingspakket t.w.v. €255

Bij aankoop van een 𝗣𝘂𝗹𝗹𝗺𝗮𝗻 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗼𝘅𝘀𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗲𝘁 ontvangt u tijdelijk een 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗯𝗲𝗱𝘃𝗲𝗿𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀𝗽𝗮𝗸𝗸𝗲𝘁. Bezoek de Pullman adviseur in uw regio voor de voorwaarden.

Dealers

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Amperestraat 3
  • 3861 NC NIJKERK

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Slapen doe je Zo…?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Slapen doe je Zo... reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Slapen doe je Zo… in Nijkerk, Gelderland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Nijkerk? Deze beddenwinkel in Nijkerk, Gelderland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Slapen doe je zo… voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Nijkerk, Zeewolde, Putten, Barneveld, Amersfoort, Bunschoten bent u bij Slapen doe je zo… in Nijkerk aan het juiste adres. Slapen doe je zo… is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Slapen doe je Zo… over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed of nieuw matras kopen in Nijkerk?

Slapen doe je zo… is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Slapen doe je zo… heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Slapen doe je zo… in Nijkerk.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen