Pullman merkwaarden Richard

Sleepfast Huizen – De Slaapmaker

U kunt Pullman modellen, matrassen of boxsprings ervaren bij een uitgebreid netwerk van geselecteerde dealers door heel Nederland. Onze dealers lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Eemlandweg 13a
  • 1271 KR HUIZEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeergelegenheid bij de winkel.

Waarom Sleepfast Huizen – De Slaapmaker?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
  • Levering op zaterdag mogelijk
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Sleepfast Huizen - De Slaapmaker reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Sleepfast – De Slaapmaker in Huizen, Noord-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Huizen? Sleepfast Huizen – De Slaapmaker biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Sleepfast Huizen -De Slaapmaker voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Huizen, Huizermaat, Bovenmaat, Bijvanck, Huizerhoogt, Oude Dorp, Zuider Eng en Valkeveen bent u bij Sleepfast -De Slaapmaker in Huizen aan het juiste adres. Sleepfast Huizen -De Slaapmaker is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Sleepfast Huizen – De Slaapmaker over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Sleepfast Huizen -De Slaapmaker is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Sleepfast Huizen -De Slaapmaker heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Sleepfast -De Slaapmaker in Huizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen