Pullman merkwaarden Marlous

SleepFast Lunteren – De Bedweter

U kunt Pullman modellen, matrassen of boxsprings ervaren bij een uitgebreid netwerk van geselecteerde dealers door heel Nederland. Onze dealers lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Dorpsstraat 63
  • 6741 AB LUNTEREN

Locatie

Parkeren Gratis parkeergelegenheid bij de winkel.

Waarom SleepFast Lunteren – De Bedweter?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
  • Levering op zaterdag mogelijk
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij SleepFast Lunteren - De Bedweter reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

SleepFast  – De Bedweter in Lunteren, Gelderland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Lunteren? SleepFast Lunteren – De Bedweter biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). SleepFast Lunteren -De Bedweter voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Lunteren, Meulunteren, Nederwoud, Ederveen en  Eden bent u bij SleepFast Lunteren -De Bedweter aan het juiste adres. SleepFast Lunteren -De Bedweter is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt SleepFast Lunteren -De Bedweter over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

SleepFast Lunteren -De Bedweter is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is,is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. SleepFast Lunteren -De Bedweter heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij SleepFast Lunteren -De Bedweter.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen