Pullman merkwaarden Pascal

Soet Wonen & Slapen

Een goede nachtrust maakt een wereld van verschil. Als het gaat om de inrichting van uw slaapkamer, ligt de prioriteit dan ook op de kwaliteit van het bed. In de verschillende studio's kunnen we uw slaapgedrag in kaart brengen en de verschillende slaapsystemen proberen.
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Hoofdstraat 11-13
 • 2861 AK BERGAMBACHT

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Soet Wonen & Slapen?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Soet Wonen & Slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Soet Wonen & Slapen in Bergambacht, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Bergambacht? Soet Wonen & Slapen in Bergambacht, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Soet Wonen & Slapen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Bergambacht, Bergstoep, Ammerstol, Benedenberg, Koolwijk, Schoonouwen, Stolwijk, Bovenkerk, De Hem en Groot-Ammers bent u bij Soet Wonen & Slapen in Bergambacht aan het juiste adres. Soet Wonen & Slapen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Soet Wonen & Slapen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Soet Wonen & Slapen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Soet Wonen & Slapen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Soet Wonen & Slapen in Bergambacht.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen