Silverline Comfortopper Standard Split

Topper 200x200

Het sluitstuk van een boxspring bed kan worden gemaakt dankzij een topper 200x200. Op de boxspring ligt het matras en daarbovenop komt dan een extra laag ligcomfort. Die laag noemen we dus een topper. Op deze pagina geven we u meer informatie over de topper 200x200, één van de grootste varianten uit onze collectie.

Vaak worden de matrassen meegestoffeerd met de boxspring, dit noemt men ook weleens ‘de Scandinavische versie’. Dat benoemt men zo omdat in Scandinavische landen matrassen meestal met een toplaag zoals de topper 200x200 worden gecombineerd. Dit geeft het bed een rustige en moderne uitstraling. De oase aan rust ligt aan uw voeten: u hoeft er enkel nog in te springen!

De Pullman topper 200x200: optimaal ligcomfort

Een Pullman topper 200x200 van Pullman combineert u perfect met een boxspring 200x200 of matras 200x200 uit onze collectie. Bij twee aparte matrassen zal de naad tussen beide lighelften veel minder voelbaar zijn dankzij de topper. En als u voor een elektrisch verstelbare variant kiest, kijk dan zeker eens naar de Pullman splittopper, een variant van de Pullman topper 200x200. Dit is een toplaag die afzonderlijk van elkaar te verstellen is, wat gemakkelijk is als u met z´n tweeën het bed deelt.

Uw Pullman dealer vertelt u graag meer over deze topper 200x200. Hij of zij kan u ook de verschillende modellen en uitvoeringen laten uitproberen in de showroom. Maak gerust een afspraak en ga proefliggen. Weinig tijd? Plan dan online alvast uw afspraak zodat u ervan verzekerd bent dat de medewerkers in de winkel tijd hebben om u te voorzien van het nodige advies.

De juiste topper 200x200 kiezen

Een topper 200x200 wordt ook weleens achteraf gekocht. Vaak om een oplossing te geven aan een verkeerde aankoop, zoals een te hard matras. Wees echter voorzichtig in zulke gevallen, en laat u eerst goed adviseren, want een samenwerking tussen matras en topdekmatras is veelal bewust ontworpen. Zo ontstaat er namelijk een balans tussen ondersteuning en comfort. Een matras dat niet is aangepast op uw lichaamsbouw en te veel tegendruk geeft, voelt aan als te hard en ligt niet aangenaam.

Er ontstaan zo te veel drukpunten, u ligt niet lekker en gaat veel bewegen waardoor u regelmatig wakker wordt. Combineren met een (zachte) topdek, lost deze onderliggende problemen niet op. Een balans wordt gevonden door de juiste stramheid of hardheid van de matras aan te passen aan de topper. Zo krijgt u zowel een goede ondersteuning als een comfortabel ligcomfort. Een balans die zorgt voor een betere drukverdeling. U wordt daardoor veel minder gestoord tijdens uw nachtrust door zogenaamde wekprikkels en u zult dieper en rustiger kunnen slapen.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen