Topper 200x210

Slaapt u al een tijdje niet goed meer op het huidige matras van uw boxspring? Breng de goede nachten terug met een topper 200x210 van Pullman. Een topper 200 x 210 is een flinterdun laagje die komt te liggen op het matras en biedt op zo’n manier ondersteuning aan u, dat de goede nachten vanzelf weer terugkomen.

De topper 200x210 heeft niet alleen een positieve uitwerking op uw eigen gesteldheid, maar ook op het behoud van uw boxspring. Het matras krijgt minder te verduren, doordat hij beschermd wordt door de topper 200x210. De levensduur van uw matras wordt zo verlengd.

Topper matras 200x210 Pullman

Heeft u een regulier matras van 200x210, of twee aparte matrassen van 100x210? Dan kunt u deze combineren met een topper matras 200x210 voor een extra soepel ligcomfort. De ondersteuning vertrekt namelijk vanuit de bedbodem (de boxspring) en het matras. Een topper matras 200x210 zorgt voor een extra dikke laag comfort. Bovendien is een topmatras handzaam en geeft het uw bed een extra dimensie.

Meestal wordt het matras, als u kiest voor een topper, meegestoffeerd met de boxspring. Zo krijgt het bed een stoere look. Overigens hoeft dit niet, want ook als u al een matras heeft kunt u met een topper matras 200x210 van Pullman combineren.

Waarom een topper 200x210 van Pullman?

Welke topper 200x210 van Pullman het beste bij u past, is sterk afhankelijk van uw lichaamsbouw en lichaamsgewicht en persoonlijke slaapvoorkeuren. Het is belangrijk dat schouders, lenden en heupen correct worden ondersteund door het samenspel van boxspring, matras en topper. Daarom kunt u bij Pullman kiezen voor een opbouw van verschillende kwalitatieve materialen. Gaande van stevig, ademend comfortschuim over soepel en veerkrachtig (natuur)latex tot zeer veerkrachtige en ventilerende pockets.

Een topdekmatras van Pullman is onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk op te maken. Pullman adviseert u regelmatig de topper 200x210 te draaien en keren voor een zo lang mogelijke levensduur. Heeft u last van een huisstofmijtallergie? Weet dan dat alle Pullman toppers standaard voorzien zijn van Sensity®; deze behandeling geeft de huisstofmijt ontwikkeling in uw bed geen kans! Let op: voor de meest optimale werking van Sensity® raden wij aan géén molton te gebruiken.

Pullman topper kopen

Een Pullman topper koopt u bij een geselecteerde Pullman dealer. Deze slaap professionals zijn vakkundig opgeleid om het complete gamma perfect aan u uit te leggen. Sterker nog, ze hebben een uitgebreid assortiment in de winkels, voor u om naar hartelust uit te proberen. En een onberispelijke levering bij u thuis? Ook daarvoor kunt u bij de Pullman dealer terecht. Zoek een Pullman dealer en maak een afspraak. Tip: plan uw afspraak alvast online en vermijd (lange) wachttijden in de winkel. Gedegen advies, wanneer het u uitkomt.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen