Pullman boxspring 120x210

Boxspring 100x220

In Nederland worden mensen gemiddeld langer dan in andere landen in de wereld. Toch komt het vaak voor dat lange mensen in een te klein bed slapen. Met de boxspring 100x220 ervaart u het gemak van een lange boxspring. We vertellen u graag meer over de boxspring 100x220.

De extra lange boxspring 100x220

In Nederland worden mensen gemiddeld langer dan waar ook ter wereld. Daarom verkopen we bij Pullman een boxspring in verschillende lengte- een breedtematen, bijvoorbeeld de boxspring 100x220. De lengtematen van boxsprings en matrassen lopen bij een Pullman tot 220 cm. Kies daarom altijd voor een boxspring die is aangepast aan uw lengte. Bijvoorbeeld de extra lange boxspring 100x220. Naast de extra breedte van de boxspring 100x220, kunt u ook comfortabel en uitgestrekt genieten van de extra lengte van uw boxspring én van een heerlijke nachtrust.

De boxspring 100x220 combineren

Slaapt u samen met uw partner? Dan kunt u zonder problemen twee boxsprings combineren tot een groot kingsize bed van 200x220. En dankzij de van zij tot zij geveerde boxspring uit het Pullman assortiment, kunt u ook genieten van een naadloze overgang tussen de twee boxen. U levert hierbij niets in op ligcomfort. Heerlijke knuffelmomenten zijn wel gegarandeerd. Daar worden zowel u als uw partner blij van! Heeft u de extra lengte niet nodig? Dan kunt u ook kiezen voor de boxspring van 100x210 of van 100x200.

Comfortabel slapen in een bed 100x220

De professioneel opgeleide vakmensen bij Pullman produceren uw boxspring in Nederland. Hierdoor is het mogelijk om veel persoonlijke keuzes te maken. Zo kunt u uw bed helemaal afstemmen op uw smaak en slaapkamerinrichting. Of u nu kiest voor rustige grijstinten of eerder voor expressieve en modieuze kleuren: bij Pullman maken uw droom waar. U kunt uw bed helemaal in stijl afwerken met een bijpassend hoofdbord. Ook hier kunt u de kleur en de textuur van de stof zelf kiezen.

Uw boxspring 100x220 kiezen

Een fijn bed draagt bij aan een goede nachtrust. Want iemand die lekker slaapt, is uitgerust en kan de wereld aan. Neem daarom zeker de tijd om uw passende matras te matchen met uw boxspring 100x220. Onze Pullman adviseurs helpen u graag in hun showroom. En naast de hulp en inspiratie zorgen zij ook voor een vakkundige installatie bij u thuis. Maak daarom zeker een afspraak bij uw Pullman dealer.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen