Pullman boxspring Nashville

Boxspring 200x220

Lange mensen hebben nood aan een extra lang bed. Om rustig te kunnen slapen is het belangrijk dat u alle slaaphoudingen kunt aannemen zonder gestoord te worden of te worden beperkt in uw beweegruimte. Extra ruimte is dan geen overbodige luxe.

Een kingsize boxspring 200x220 kopen?

Lange mensen hebben een extra lang bed nodig. Om rustig en ontspannen te kunnen slapen, is het belangrijk dat u alle slaaphoudingen aan kunt nemen zonder gestoord te worden of te worden beperkt in uw beweegruimte. Extra ruimte is dan ook geen overbodige luxe met een kingsize boxspring 200x220. Vanaf een lichaamslengte vanaf 180 centimeter raden we het aan om een bed in de lengtematen 210 centimeter of 220 centimeter te kiezen. U kunt het beste een bed kiezen dat 20 centimeter langer is dan uw eigen lichaam. Als u 180 centimeter bent, dan is een boxspring 200x220 gegarandeerd geschikt voor uw lengte!

Pullman boxspring 200x220

De Pullman kingsize boxspring 200x220 is niet alleen extra lang, maar ook extra breed! Als u samen slaapt met een partner, heeft u beiden genoeg ruimte om heerlijk ongestoord te slapen. Een Pullman boxspring van 100x220 wordt gecombineerd, waardoor er een groot 200x220 boxspring ontstaat. Kiest u voor de rand tot rand geveerde boxspring 200x220 van Pullman? Dan ervaart u zelfs geen overgang of naad tussen beide lighelften. Wilt u toch liever een minder brede boxspring in plaats van de boxspring 200x220? Dan kunt u ook kiezen voor een boxspring 180x220. Of als u liever een iets minder lange boxspring wilt, dan kunt u kiezen voor de boxspring 200x210.

Extra brede boxspring 200x220 kopen bij Pullman

Het gestoffeerde onderstel op pootjes is specifiek de box of de boxspring. Vaak wordt het hele boxspringbed ook wel de boxspring 200x220 genoemd. Een Pullman boxspring 200x220 wordt netjes afgewerkt door onze vakmensen. U kiest zelf welke meubelstof we gebruiken voor uw nieuwe boxspring 200x220. Bij Pullman bieden we een hele brede collectie stoffen aan in veel verschillende kleuren en texturen.

Twee aparte matrassen voor uw 200x220 boxspring?

Bovenop de boxsprings kiest u de voor u geschikte Pullman matras. Bij een extra brede en extra lange kingsize boxspring 200x200 combineert u twee aparte Pullman matrassen van 100x220. Welk matras het beste bij u past, kunt u uitvinden door zelf in de showroom te ervaren wat het ligcomfort voor u betekent. Of u maakt een afspraak met een van de Pullman dealers voor persoonlijk advies. Bij Pullman bieden we verschillende hardheden voor elk matrastype voor uw 200x220 boxspring. De keuze voor de hardheid is afhankelijk van uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Een medium matras zal zich soepel vormen, terwijl een firm matras meer ondersteuning biedt.

Heerlijk slapen in uw kingsize boxspring 200x220

U kunt kiezen voor extra comfort door een Pullman topdekmatras toe te voegen aan uw kingsize boxspring 200x220. Kiest u voor een tweepersoons topper van 200x220? Dan slaapt u op een groot oppervlak. De naad tussen de twee matrassen is dan weggewerkt. Uw Pullman matras kunnen we dan ook in dezelfde meubelstof van uw boxspring stofferen. Dat is voor u extra makkelijk, want u hoeft dan alleen het topdekmatras op te maken met een beschermer en een hoeslaken. Zo creëert u direct een stoere look die gezien mag worden. Want bij Pullman weten we ook: het oog wil ook wat.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen