Pullman Silverline boxspring Richmond

Boxspring 120x220

De Nederlandse bevolking is bovengemiddeld lang gebouwd. Dit heeft ook impact op de slaap, want grote mensen hebben nu eenmaal meer ruimte nodig om uitgestrekt in bed te liggen. Zo kunt u van een ontspannen nachtrust genieten zonder enig ruimtegebrek.

Een extra lange boxspring 120x220

De Nederlandse bevolking is bovengemiddeld lang. Dit heeft ook impact op de slaap, want langere mensen hebben natuurlijk meer ruimte nodig om uitgestrekt in bed te liggen. Zo kunt u van een ontspannen nachtrust genieten zonder gebrek aan ruimte. Pullman heeft daarom de boxspring 120x220 in haar assortiment. Dit is een extra lange twijfelaar met een formaat boxspring 120x220. Naast de extra breedte kunt u ook comfortabel en languit gestrekt genieten van een heerlijke nachtrust. Heeft u de extra lengte niet nodig? Dan kunt u uiteraard ook kiezen nog kiezen voor een boxspring 120x210 of een boxspring 120x200.

De boxspring 120x220 combineren

Slaapt u samen met een partner? Dan kunt u de boxspring 120x220 combineren tot een kingsize boxspring van 240x220! De van zij tot zij geveerde boxsprings uit het Pullman assortiment zorgen voor een naadloze overgang tussen de twee boxen. Dat is wel zo fijn als u graag lekker tegen elkaar aankruipt.

De twijfelaar 120x220

Een boxspring is de basis van het boxspringbed. Een boxspring is beste te omschrijven als een doos (box) met veren (springs): daarom de naam ‘boxspring’. Bij Pullman kiezen we voor een gezoneerd pocketveren interieur. Een boxspring 120x220 wordt fraai gestoffeerd in een duurzame meubelstof. Daarin kunt u veel persoonlijke textuur- en stofkeuzes maken. Hierdoor kunt u het bed volledig afstemmen op uw smaak en slaapkamerinrichting. Een bijpassend hoofd- en/of voetbord geeft uw boxspring 120x220 de uitstraling en de looks van een echt bed.

Gezond slapen in een 120x220 bed

Lekker slapen is de basis van een gezond leven. Door goed te slapen staat u meer uitgerust en fitter op. Het maakt u mentaal ook sterker. De impact van een goede slaap op ons leven is zeer groot. Het aantal uren slaap en de kwaliteit van uw slaap staan rechtstreeks in verband met uw gezondheid. Wetenschappers toonden al vaker een correlatie tussen slechte slaap en verschillende ziekten zoals bijvoorbeeld alzheimer. Neem daarom zeker grondig de tijd als u een nieuw bed aanschaft. Zorg ervoor dat u er ook echt goed in kunt uitrusten en slapen. De Pullman adviseurs helpen u heel graag in hun showroom. En uiteraard verzorgen ze ook graag een vakkundige installatie bij u thuis. Maak dus zeker een afspraak en stel al uw slaapvragen over de boxspring 120x220 aan uw Pullman dealer.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen