Pullman boxspring 120x210

Boxspring 120x220

De frustraties van een te kort bed zijn met een boxspring van 120x220 voorgoed voorbij! Want dankzij dit extra lange bed, kunt u zich zorgeloos uitstrekken. Geen irritaties meer doordat u zich stoot aan het voeteneinde, of doordat u uw benen de hele nacht in moet trekken. De boxspring 120x220 is speciaal ontwikkeld voor langere mensen, maar natuurlijk ook voor diegene die een langer bed mooier vinden staan in de slaapkamer. Het geeft de ruimte direct een luxe uitstraling, waardoor u met een nog fijner gevoel uw bed instapt. Juist wanneer u een smalle slaapkamer heeft, biedt deze afmeting uitkomst. Doordat u de lengte optimaal benut, kunt u een ruime twijfelaar kwijt. Haal snel het hotelgevoel in huis met een boxspring van 120x220 van Pullman. Lees hieronder alles over dit populaire product uit onze collectie.

De boxspring 120x220 combineren

Om nog een extra vleugje luxe toe te voegen kunt u er ook voor kiezen om met de boxspring van 120x220 een kingsize bed samen te stellen. Dit doet u door twee keer de boxspring van 120x220 te bestellen en tegen elkaar aan te plaatsen. Doordat de boxsprings van Pullman volledig voorzien zijn van pocketveren, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de ondersteuning. Ieder deel van het bed biedt u de steun die u nodig heeft voor een optimale nachtrust. Om geen opening te laten ontstaan tussen de twee delen, kunt u ervoor kiezen om een topper toe te voegen. Zo maakt u er écht één bed van.

Dit maakt de boxspring 120x220 speciaal

Een boxspring van 120x220 is dé basis voor het boxspringbed. Een boxspring is het beste te omschrijven als een box met veren (springs). Daarom ook de naam: boxspring. Bij Pullman kiezen we voor een gezoneerd pocketveren interieur. Een boxspring van 120x220 wordt fraai gestoffeerd in een meubelstof met lange levensduur. Daarin kunt u veel persoonlijke textuur- en stofkeuzes maken. Hierdoor kunt u het bed volledig afstemmen op uw smaak en slaapkamerinrichting. Een bijpassend hoofd- en/of voetbord geeft uw boxspring van 120x220 de uitstraling waar u naar op zoek bent.

Gezond slapen in een 120x220 bed

Een boxspring van 120x220 helpt u om uw gezondheid te verbeteren. Een goede nachtrust is de basis van een gezond leven. Door goed te slapen staat u fitter op. Het maakt u mentaal ook sterker. De impact van een goede slaap op ons leven is heel groot. Het aantal uren slaap en de kwaliteit van uw slaap staan rechtstreeks in verband met uw gezondheid. Wetenschappers toonden al vaker aan dat er een samenhang bestaat tussen slechte slaap en verschillende ziekten zoals bijvoorbeeld alzheimer. Neem daarom zeker de tijd als u een nieuw bed aanschaft. Zorg ervoor dat u er ook echt goed op kunt uitrusten en slapen. De Pullman adviseurs helpen u heel graag in de showroom en uiteraard verzorgen ze ook graag een vakkundige installatie bij u thuis. Maak dus zeker een afspraak en stel al uw slaapvragen over de boxspring van 120x220 aan uw Pullman dealer.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen