Pullman Nashville boxspring 2264 x 1144 homepage banner

Boxspring 80x210

Vaak wordt een bed van 90x200 als de standaardmaat beschouwd. Echter, wanneer u niet zo veel ruimte in de kamer heeft en toch een voldoende breed eenpersoonsbed wilt installeren, kies dan voor de éénpersoonsboxspring 80x210.

Wanneer kiest u voor een bed 80x210?

Vaak wordt een bed van 90x200 als de standaardmaat beschouwd. Echter, wanneer u niet zo veel ruimte in de kamer heeft en toch een voldoende breed eenpersoonsbed wilt installeren, kies dan voor de éénpersoonsboxspring 80x210. Ook voor bijvoorbeeld in een logeerkamer, die vaak wat kleiner is qua oppervlakte, is de 80x210 boxspring een ideaal formaat. Mocht u toch een boxspring zoeken die iets korter of iets langer is, dan kunt u kiezen voor de boxspring 80x200 of boxspring 80x220.

Lange mensen die uitgestrekt en ontspannen slapen kiezen hun bed best 20cm langer dan hun lichaamslengte, zo houden ook zij voldoende ruimte om gemakkelijk en comfortabel te liggen. En uiteraard als u twee boxsprings combineert tot één groot bed, biedt een extra lang bed van 160x210 steeds voldoende plaats om samen met uw partner te slapen. Speciaal daarvoor creëerde Pullman de van zij tot zij geveerde boxspring. De pocketveren lopen van rand tot rand en bij een tweepersoonsboxspring zonder onderbreking in het midden.

Koop een Pullman boxspring 80x210

De keuze die u maakt voor het matras 80x210 bepaalt in grote mate welk ligcomfort u kunt verwachten van uw bed. We bieden u de keuze tussen een standaard of firm ligcomfort. Uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsbouw bepalen de juiste hardheidskeuze. De manier waarop uw lichaamsgewicht verspreid wordt over de oppervlakte van het matras is verbonden met uw lichaamslengte en lichaamsbouw. Uiteraard zult u een bepaald matrastype prefereren omdat het u meer in het matras laat wegzinken of u, tegenovergesteld daarvan, eerder meer bovenop het matras laat liggen.

Wist u dat Pullman ook één groot matras kan maken dat wordt voorzien van twee aparte en afwijkende hardheden? Dit hebben we bij Pullman ook een naam gegeven: de je t’aime uitvoering. Indien u en uw bedpartner echt volledig ongestoord samen willen slapen, dan kiest u best voor twee separate matrassen. Als u de matrassen combineert met een elektrisch verstelbare Pullman boxspring kunnen de beide helften ook onafhankelijk van elkaar worden versteld.

Maak voor het beste advies een vrijblijvende afspraak met een Pullman dealer, want daar kunt u alles naar hartelust uitproberen en krijgt u de beste professionele begeleiding. Op deze manier voorkomt u teleurstellingen en onnodig retour sturen van matrassen, die na retour vaak moeten worden afgevoerd en in een afvalstroom terecht komen. Dat willen we bij Pullman tot een minimum beperken.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen