Pullman boxspring 120x210

Boxspring 80x210

De boxspring van 80x210 is een ideaal formaat voor diegene die een extra lang bed nodig hebben. Omdat wij altijd aanraden een bed van 20 centimeter langer te kopen, ten opzichte van jouw eigen lichaamslengte, is dit bed perfect voor een persoon met een lengte van 190 cm. Een boxspring van 80x210 biedt veel meer comfort dan een normaal bed. Dit komt doordat er ruim 80 jaar aan kennis in is verwerkt. Door deze kennis zijn er veel verschillende mogelijkheden met betrekking tot het materiaal en de type vulling dat gebruikt wordt. Zo kunt u uw eigen perfecte boxspring van 80x210 samenstellen.

Wanneer kiest u voor een boxspring van 80x210?

Ook voor bijvoorbeeld in een logeerkamer, die vaak wat kleiner is qua oppervlakte, is de boxspring van 80x210 een ideaal formaat. Mocht u toch een boxspring zoeken die iets korter of iets langer is, dan bieden wij bij Pullman voldoende alternatieve afmetingen aan. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een boxspring 80x200 of een boxspring 80x220 Bekijk en test alle mogelijkheden bij een van onze Pullman dealers. Zo komt u erachter welke boxspring van 80x210 het beste bij u past.

Zo kiest u de perfecte boxspring van 80x210

Natuurlijk is de boxspring 80x210 de ideale oplossing voor langere mensen. Hierbij geldt dat: lange mensen een bed van 20 cm langer dan hun eigen lichaamslengte uitkiezen. Zo houden ook zij voldoende ruimte over om gemakkelijk en comfortabel te liggen. U vindt bij Pullman diverse mogelijkheden om een tweepersoons boxspring samen te stellen. Ook de boxspring 80x210 behoort tot deze mogelijkheden. Hierdoor kunnen u en uw partner beide een apart matras uitkiezen voor de optimale ondersteuning en ontstaat er een bed met zowel de optimale eigenschappen voor u, als voor uw partner. Dit hebben we bij Pullman ook een naam gegeven, namelijk: de je t’aime. Indien u en uw bedpartner echt volledig ongestoord samen willen slapen, dan kiest u voor twee aparte matrassen. Als u de matrassen combineert met een elektrisch verstelbare Pullman boxspring kunnen de beide helften ook onafhankelijk van elkaar worden versteld.

Koop een Pullman boxspring 80x210

De keuze die u maakt voor een boxspring van 80x210 bepaalt in grote mate welk ligcomfort u kunt verwachten van uw bed. We bieden u de keuze tussen een standaard of firm ligcomfort. Uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsbouw bepalen de keuze voor de juiste ondersteuning. De manier waarop uw lichaamsgewicht verspreid wordt over de oppervlakte van het matras, is gerelateerd aan uw lichaamslengte en lichaamsbouw. Uiteraard zult u een bepaald matrastype prefereren omdat het u meer in het matras laat wegzinken of dat het eerder meer tegendruk zal geven.

Advies over een boxspring 80x210

Het is belangrijk dat u de juiste afwegingen maakt voordat u een boxspring van 80x210 aan gaat schaffen. Maak voor het beste advies een vrijblijvende afspraak met een Pullman dealer, want daar kunt u alles uitproberen en krijgt u de beste professionele begeleiding. Op deze manier voorkomt u teleurstellingen en het onnodig retour sturen van matrassen, die na retour vaak moeten worden afgevoerd en in een afvalstroom terecht komen. Dat willen we bij Pullman tot een minimum beperken.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen