Pullman boxspring 120x210

Boxspring 80x220

In de Pullman fabriek in Nederland worden boxsprings op maat geproduceerd. U bepaalt zelf welk type boxspring, matras, stof en kleur u wenst voor uw Pullman boxspring.

Kies uw boxspring 80x220

In onze Nederlandse fabriek wordt uw boxspring naar wens geproduceerd. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen welk type boxspring en matras u wilt, evenals de stoffen en kleuren. Dankzij productie op eigen bodem zijn de levertijden korter en minimaliseren we transportbewegingen, wat bijdraagt aan een schoner milieu.

De breedte van uw boxspring

Een boxspring van 80x220 cm biedt voldoende ruimte om heerlijk te slapen. Als u nog meer ruimte wilt, kunt u kiezen voor een boxspring van 100x200 cm of een extra brede twijfelaar van 120x200 cm. Voor kleinere ruimtes, zoals een kinderkamer of logeerkamer, is een bed van 80x220 cm ideaal. Zo geniet u van optimaal comfort, ook met minder ruimte.

Combineer uw boxspring

Een breedte van 80 cm biedt meer dan genoeg ruimte voor een goede nachtrust. Deze maat is ook perfect te combineren tot een groot bed. Uw lichaamslengte speelt ook een rol bij de bedkeuze. Voor langere personen is een boxspring van 220 cm lang ideaal om comfortabel te kunnen slapen. Heeft u niet de extra lengte nodig? Dan zijn de formaten 80x210 of 80x200 cm wellicht geschikter.

Stel uw bed samen

Bij Pullman kunt u uw boxspring zelf samenstellen. Begin met de basis: de boxspring, die u kunt stofferen in verschillende kleuren en stoffen. Combineer deze met een matras, zoals een ongestoffeerd of meegestoffeerd matras voor een Scandinavische look. Voeg een topdekmatras of comforttopper toe voor extra comfort. Maak uw bed compleet met een van de vele Pullman hoofdborden, elk met een unieke stijl die past bij uw slaapkamerinrichting, van klassiek tot modern, industrieel, romantisch of stoer.

Test uw boxspring

Bij de keuze van een matras voor uw bed speelt uw lichaamslengte, gewicht en bouw een belangrijke rol. Kies tussen standaard of stevig ligcomfort en ontdek wat het beste bij u past door een afspraak te maken bij een Pullman dealer. Zij voorzien u van het beste advies en laten u verschillende opties uitproberen.

Elektrisch verstelbaar comfort

Onze eenpersoons boxsprings zijn ook beschikbaar in een elektrisch verstelbare variant. Hiermee kunt u de hoofd-, rug-, benen- en voetenzones onafhankelijk van elkaar bedienen, wat zorgt voor extra ergonomische ondersteuning. Dit maakt lezen of tv kijken in bed nog fijner, voordat u naar dromenland reist.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen