Pullman boxspring 120x210

Boxspring 80x200

Eén van de meest gekozen afmetingen van een eenpersoons boxspring is de boxspring 80x200. Deze afmeting biedt voldoende ruimte om heerlijk te slapen, en blijft tegelijkertijd lekker compact. Handig voor een compacte slaapkamer, een studio of loft, of voor in de logeerkamer. Nog meer ruimte bieden een boxspring 100x200 of een extra brede twijfelaar boxspring van 120x200.

Ontdek hier alle boxsprings!

Boxspring 80x200

Een populaire keuze voor een eenpersoons boxspring is het formaat 80x200. Deze maat biedt voldoende ruimte om comfortabel te slapen en is tegelijkertijd compact genoeg voor kleinere kamers, zoals een studio, loft of logeerkamer. Wilt u meer ruimte? Overweeg dan een boxspring van 100x200 of een extra brede twijfelaar van 120x200.

Een kleine slaapkamer

Heeft u weinig ruimte in uw slaapkamer? Dan is een eenpersoons boxspring in een compact formaat ideaal. Combineer twee van deze boxsprings tot een groot bed voor extra slaapruimte. Pullman biedt ook boxsprings met zij aan zij geveerde pocketveren, waardoor het ligcomfort in het midden van het bed consistent blijft. Dit is vooral prettig als u graag in het midden van uw bed slaapt.

Lengte van uw boxspring

Bij het kiezen van een eenpersoons boxspring is het belangrijk om rekening te houden met uw lichaamslengte. De lengte van het matras moet ongeveer 20 centimeter langer zijn dan uw eigen lengte voor optimaal comfort. Voor langere personen zijn er ook opties van 210 cm of zelfs 220 cm lengte.

Het juiste matras kiezen

Het matras is cruciaal voor het ligcomfort van uw boxspring. Of u nu kiest voor een stevig of standaard matras, het is belangrijk om te letten op uw lichaamslengte, gewicht en bouw om de juiste hardheid te bepalen. Bij Pullman kunt u ook kiezen voor een matras met een topdekmatras voor extra comfort.

Combineren van matrassen

Slaapt u samen in een bed van 160x200? Dan kunt u twee eenpersoons matrassen combineren. Pullman biedt zelfs de mogelijkheid van een groot matras met twee verschillende hardheden, ideaal als u en uw partner verschillende voorkeuren hebben. Bij elektrisch verstelbare boxsprings kunt u beide lighelften onafhankelijk van elkaar aanpassen, zodat uw partner rustig kan doorslapen terwijl u leest.

Maak een afspraak

Pullman nodigt u graag uit om een eenpersoons boxspring te testen. Maak een afspraak met een specialist in uw regio voor een persoonlijk en deskundig advies. Een goed advies is essentieel voor het kiezen van de perfecte boxspring die aan al uw wensen voldoet.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen