Pullman boxspring Cleveland

Boxspring 180x210

Bent u langer dan 180 cm of slaapt u samen met een bedpartner die langer is dan 180 cm, dan is een extra lange boxspring van 180x210 wellicht interessant. Twee volwassenen die samen slapen hebben voldoende ruimte in bed nodig om dat ongestoord te kunnen doen. Daarom is een bed van 180cm breed een ideaal formaat.

Een Pullman boxspring 180x210 kopen?

Bent u langer dan 180 centimeter of slaapt u samen met een bedpartner die langer is dan 180 centimeter? Dan is een extra lange boxspring 180x210 misschien interessant voor u. Twee volwassenen die samen slapen, hebben voldoende ruimte in bed nodig om dat ongestoord te kunnen doen. Daarom is een bed van 180 centimeter een ideaal formaat.

Extra grote boxspring 180x210

Heeft u behoefte aan nog meer ruimte en is uw slaapkamer groot genoeg? Dan kunt u een boxspring met het formaat 200x210 overwegen. Een boxspring 180x210 bestaat uit twee aparte boxsprings, die tegen elkaar worden geplaatst. Van rand tot rand geveerde Pullman boxsprings laten beide boxsprings naadloos op elkaar aansluiten. Wilt u genieten van alle luxe zonder in te leveren op ligcomfort? Kijk dan naar de elektrisch verstelbare Pullman boxspring. Ook deze variant is verkrijgbaar met de van zij tot zij geveerde pocketveren. Heeft u juist meer of minder lengte nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een boxspring 180x200 of 180x220.

Verstelbare Pullman boxspring

Als u het overweegt om een elektrisch verstelbare Pullman boxspring 180x210 te kopen, dan is de lengtemaat van 210 extra aangenaam. Het lichaam heeft namelijk de neiging om een stukje onderuit te zakken als u de relaxstand opzoekt. Daardoor schuift het onderlichaam ook wat meer naar het voeteinde toe. Enkele extra centimeters ruimte in de lengte zijn dan niet overbodig voor uw boxspring 180x210.

Pullman boxspring 180x210 zonder matras kopen

Een Pullman boxspringbed bestaat uit meerdere lagen. De basis wordt gevormd door het gestoffeerde onderstel met poten. Ook wel: de boxspring. Om het bed helemaal af te werken, kunt u kiezen voor een Pullman hoofdbord of voetenbord. Is uw matras nog in een goede staat? U kunt uw Pullman boxspring 180x210 zonder matras kopen. Zijn uw matrassen 90x210 of heeft u een groot boxspring matras 180x210 die nog in goede staat is? Maar wilt u wel het extra comfort en gemak van een elektrisch verstelbare boxspring? Stap dan gerust even binnen bij uw Pullman dealer.

De boxsprings van Pullman

Pullman boxsprings worden zorgvuldig bekleed met fraaie meubelstoffen. Ze onderscheiden zich in textuur en kleur. Kortom; er zal altijd een passende meubelstof bij uw slaapkamer passen. Het oog wil namelijk ook wat. Met een mooi bed fleurt een slaapkamer helemaal op.

De hardheid van uw boxspring matras 180x210

De juiste hardheid van uw boxspring matras 180x210 kunt u het beste bepalen aan de hand van uw lichaamsbouw. Factoren zoals lengte, gewicht en lichaamsvorm zijn zeer bepalend bij deze keuze. Natuurlijk houden we ook graag rekening met subjectieve ligcomfort wensen. U kunt het beste een matras kiezen waarbij u onafhankelijk bent van de voorkeur van uw bedpartner. Dit hoeft bij Pullman niet te betekenen dat u twee aparte matrassen moet gebruiken. We verwerken namelijk zonder problemen twee verschillende hardheden in een groot matras. Dit heet de ‘Je t’ aime’ uitvoering. Weet u niet zo goed wat bij u past? Maak dan gebruik van onze handige tabel of maak voor een goed advies een afspraak met uw Pullman expert in de betere beddenspeciaalzaak.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Private Light
Ronde poten
Vierkante poten
Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen