Pullman boxspring 120x210

Boxspring 80x210

Een boxspring van 80x210 cm is ideaal voor wie een extra lang bed nodig heeft. We raden aan een bed te kiezen dat 20 cm langer is dan uw lichaamslengte, waardoor dit bed perfect is voor iemand van 190 cm. Een boxspring biedt veel meer comfort dan een standaard bed dankzij onze ruime ervaring van meer dan 80 jaar. Met deze expertise bieden we diverse opties qua materialen en vulling, zodat u uw ideale boxspring kunt samenstellen.

Waarom kiezen voor een 80x210 boxspring?

Dit formaat is niet alleen geschikt voor lange mensen, maar ook ideaal voor kleinere ruimtes zoals een logeerkamer. Mocht u een andere maat zoeken, dan bieden wij bij Pullman ook alternatieven zoals 80x200 of 80x220 cm. Bezoek een van onze dealers om alle mogelijkheden te bekijken en uit te proberen. Zo ontdekt u welke boxspring het beste bij u past.

De perfecte boxspring voor u

Voor lange mensen is een bed dat 20 cm langer is dan hun lengte de ideale oplossing, zodat zij comfortabel kunnen liggen. Bij Pullman kunt u diverse tweepersoons boxsprings samenstellen, waaronder de 80x210 cm. Hierdoor kunnen u en uw partner elk een apart matras kiezen voor optimale ondersteuning. Dit noemen wij bij Pullman de “je t’aime” configuratie. Voor volledig ongestoord slapen, kunt u kiezen voor twee aparte matrassen die gecombineerd met een elektrisch verstelbare boxspring onafhankelijk van elkaar versteld kunnen worden.

Uw keuze voor comfort

Uw keuze voor een boxspring van 80x210 cm bepaalt grotendeels het ligcomfort van uw bed. Bij Pullman bieden we opties voor standaard of stevig ligcomfort, afhankelijk van uw lichaamslengte, gewicht en bouw. De juiste ondersteuning wordt bepaald door hoe uw gewicht over het matras verdeeld wordt. Daarnaast speelt persoonlijke voorkeur een rol in het kiezen van een matras dat u het beste comfort biedt.

Advies op maat

Het is belangrijk de juiste afwegingen te maken voordat u een boxspring aanschaft. Maak voor het beste advies een vrijblijvende afspraak met een Pullman dealer. Daar kunt u alles uitproberen en krijgt u professionele begeleiding. Dit helpt teleurstellingen en onnodige retourzendingen te voorkomen, wat beter is voor het milieu en kosten bespaart.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen