Pullman boxspring 120x210

Boxspring 90x200

Een van de meest populaire formaten voor een eenpersoonsboxspring is de 90x200 cm variant. Dit formaat biedt ruim voldoende ruimte voor een comfortabele nachtrust. Bent u op zoek naar een tweepersoons boxspring? Dan biedt dit formaat ook mogelijkheden. Twee boxsprings van 90x200 cm naast elkaar vormen samen een ruim tweepersoonsbed. Mocht u zich zorgen maken over de opening tussen de matrassen, dan kunt u een topper gebruiken om van de twee delen een comfortabel geheel te maken.

Boxspring matras 90x200

Een boxspring van 90x200 cm is ideaal voor mensen die niet langer zijn dan 180 cm. Pullman adviseert om een bed te kiezen dat 20 cm langer is dan uw eigen lengte, zodat u voldoende ruimte heeft om comfortabel te slapen. Bent u bijvoorbeeld 170 cm lang? Dan is dit formaat perfect voor u. Voor langere personen bieden wij ook formaten zoals 90x210 of 90x220 cm. Onze experts staan klaar om u hierover te adviseren. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 0546 666 777 of door het invullen van het contactformulier op onze website. Bezoek ook een van onze Pullman dealers voor persoonlijk advies.

Uw boxspring kopen bij Pullman

Wat houdt een boxspring van 90x200 cm precies in? Het gestoffeerde onderstel, vaak de box of boxspring genoemd, vormt de basis. Om het geheel compleet te maken, moet er een matras en eventueel een topper aan worden toegevoegd. U kunt de boxspring afmaken met een hoofd- of voetbord, verkrijgbaar in verschillende stijlen. Of u nu kiest voor een moderne, stoere, landelijke, industriële of romantische uitstraling, u kunt alle mogelijkheden bekijken op onze website of bij een van onze dealers.

Uw boxspring combineren

Een eenpersoonsboxspring van 90x200 cm combineert u met andere Pullman-producten zoals matrassen en toppers. Deze elementen bepalen in grote mate het ligcomfort. Bij Pullman heeft u de keuze uit diverse soorten ondersteuning, materialen en stijlen. Omdat het maken van de juiste keuze soms lastig kan zijn zonder voorkennis, staan onze dealers klaar om u te helpen de perfecte boxspring samen te stellen. Maak een afspraak of stap binnen bij een van onze vele showrooms verspreid over Nederland en Vlaanderen. De locaties vindt u op onze website. We verwelkomen u graag bij een van de officiële Pullman dealers!

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Private Light
Ronde poten
Vierkante poten
Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen