Pullman merkwaarden Marlous

Beds & Bedding Zaandam

Ervaar het Pullman assortiment bij Beds & Bedding Zaandam. Onze slaapprofessionals lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe. Uw tijd is kostbaar. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de adviseur in de winkel alle tijd heeft voor uw vragen? Plan uw bezoek aan de winkel dan online via onderstaande button.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Pieter Ghijsenlaan 17
 • 1506 PW ZAANDAM

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Beds & Bedding Zaandam?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Airconditioning
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Beds & Bedding Zaandam reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Beds & Bedding in Zaandam, Noord-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Zaandam? Deze beddenwinkel in Zaandam, Noord-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Beds & Bedding Zaandam voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze ende keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialistenweten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Zaandam Hoornseveld, Zuideinde, Hembrug, Oostzaan, Amsterdam, Kroog aan de Zaan en Assendelft bent u bij Beds & Bedding in Zaandam aan het juiste adres. Beds & Bedding Zaandam is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Beds & Bedding Zaandam over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Beds & Bedding Zaandam is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is vooriedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Beds & Bedding Zaandam heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Beds & Bedding in Zaandam.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen