Pullman merkwaarden Pascal

Blankenburgh Wonen & Slapen

Ervaar het Pullman assortiment bij Blankenburgh wonen & slapen. Onze slaapprofessionals lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe. Uw tijd is kostbaar. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de adviseur in de winkel alle tijd heeft voor uw vragen? Plan uw bezoek aan de winkel dan online via onderstaande button.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Gildeweg 21
  • 4383 NJ VLISSINGEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Blankenburgh Wonen & Slapen?

  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Advies aan huis
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
  • Eigen bezorg- en montagedienst
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Blankenburgh wonen & slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Blankenburgh wonen & slapen in Vlissingen, Zeeland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Vlissingen? Deze beddenwinkel in Vlissingen, Zeeland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Blankenburgh wonen & slapen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Vlissingen, Westerzicht, West-Souburg, Rosenburg, Lammerenburg, Oost-Souburg en Groot-Abeele bent u bij Blankenburgh wonen & slapen in Vlissingen aan het juiste adres. Blankenburgh wonen & slapenis een erkend Pullmandealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Blankenburgh wonen & slapen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Blankenburgh wonen & slapen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Blankenburgh wonen & slapen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hier in adviseren door de slaapspecialisten bij Blankenburgh wonen & slapen in Vlissingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen