Pullman merkwaarden Pascal

Daris Wonen & Slapen

U kunt Pullman modellen, matrassen of boxsprings ervaren bij een uitgebreid netwerk van geselecteerde dealers door heel Nederland. Onze dealers lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Burg. Magneestraat 56-60
  • 5571 HE BERGEYK

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Daris Wonen & Slapen?

  • Advies aan huis
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Daris Wonen & Slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Daris Wonen & Slapen in Bergeijk, Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Bergeijk? Deze beddenwinkel in Bergeijk, Noord-Brabant biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Daris Wonen & Slapen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Bergeijk , Valkenswaard, Eersel, Veldhoven, Waalre en Bladel bent u bij Daris Wonen & Slapen in Bergeijk aan het juiste adres. Daris Wonen & Slapen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Daris Wonen & Slapen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Daris Wonen & Slapen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Daris Wonen & Slapen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Daris Wonen & Slapen in Bergeijk.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen