Pullman merkwaarden Pascal

De Baat Bedden

De Baat Bedden is de slaapspecialist in de regio Beneden Leeuwen, Maas en Waal en de Betuwe. Als slaapexpert weten wij dat topkwaliteit garant staat voor goed en gezond slapen. Onze passie is om u goed te laten slapen maar ook om u te verwonderen met een droom bed. Laat u inspireren in onze unieke bedden conceptstore, in het karakteristieke pand van de Agave natuurlijk wonen. Waar sfeer, beleving en gezelligheid garant staan voor een leuke dag uit.
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Heemstraweg 42
  • 6658KH BENEDEN LEEUWEN

Locatie

Waarom De Baat Bedden?

Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij De Baat Bedden reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De Baat Bedden in Beneden Leeuwen, Gelderland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Beneden Leeuwen? Deze beddenwinkel in Beneden Leeuwen, Gelderland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). De Baat Bedden voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Beneden Leeuwen, Tiel, Neder-Betuwe, Druten, Wijchen en Oss bent u bij De Baat Bedden in Beneden Leeuwen aan het juiste adres. De Baat Bedden is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt De Baat Bedden over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

De Baat Bedden is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. De Baat Bedden heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij De Baat Bedden in Beneden Leeuwen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen